Quantcast

Rusų dramos teatro vadovas: likome nuskriausti politikų

  • Teksto dydis:

Lietuvos rusų dramos teatras sezoną pradeda ne taip, kaip planavo. „Laisvosios bangos“ eteryje teatro vadovas režisierius Jonas Vaitkus nuogąstavo, jog sumanytų spektaklių kiekį teko gerokai sumažinti dėl lėšų stygiaus.

„Likome nuskriausti, nes negavome pinigų net trims projektams. Nežinau kodėl. Lyg pasidarė tokia politinė struktūra, kuri sprendžia, ar rusų teatrui duoti lėšų, ar ne. Gal, kad mes neverti ar nori mus padaryti kultūros priešais. Pasikeitė mūsų planai... Tad bus dar vienas spektaklis suaugusiems ir vienas vaikams“, - sakė svečias.

„Šiandien aš neturiu jokių problemų dėl rusakalbių ir lietuvių bendravimo. Kartu dirba labai mišrus kolektyvas, ne tik lietuviai ir rusai. Tai ir lenkai, žydai, ukrainiečiai. Mes nejaučiam problemų nei darbe, nei bendravime. Kaip tik daugelis aktorių pradėjo daugiau kalbėti lietuviškai. Čia yra politikų noras mus sukiršinti. Yra tokių žmonių, kurie be to negali gyventi. Bet mes nelabai to klausom“, - tikino Lietuvos rusų dramos teatro vadovas režisierius Jonas Vaitkus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SSaulius

SSaulius portretas
Ko stebėtis,Jonai.Kalbi ne tą,mąstai ne taip,su rusais bičiuliaujiesi-ir dar pinigų nori!?Va Sauka kuria pornografiją-gerbiamas žmogus,pasirodo.Stato ant Neries kranto vamzdį-pinigų yra,supila ant tos pačios Neries kranto pusę kalno-babkių dar daugiau...Performarnsai,performansai...jau gyvenimas performansu pasidarė...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių