Quantcast

Lietuvių pamiltas rusų atlikėjas M. Korzh grįžta į Vilnių

  • Teksto dydis:

Balandžio 20 d. į Vilnių po ilgos pertraukos grįžta populiarusis rusų atlikėjas Maks Korzh. Lietuvių pamiltas atlikėjas minios gerbėjų lauks „Siemens“ arenoje.

Prieš šešerius rusų muzikantas M. Korzh tebuvo žinomas kaip dainos „Nebo pomožet nam“ autorius ir kviečiamas tik į nedidelius vakarėlius mažuose klubuose. Šiandien jis – penkių itin populiarių albumų autorius, kuris su koncertiniu turu išmaišė Jungtines Amerikos Valstijas ir surengė galybę koncertų visoje Europoje.

Nuo Vladivastoko iki Los Andželo – muzikiniai turai M. Korzh blaško po visą pasaulį, bet visai nesvarbu, kur vyksta jo pasirodymai – ankštoje salėje ar stadione, ir kiek žmonių jo klausosi. Ruso koncertai pavergia muzikalumu ir kruopščiai apgalvotomis detalėmis. M. Korzho pasirodymai – tai muzika, dūmų uždanga, galybė šviesų ir, žinoma, šokiai.

Įdomus faktas – M. Korzh talentingas ne tik dainų kūrėjas, bet ir režisierius. Pats ėmęsis savo kūrinių ekranizacijų, jis ir vėl sulaukė sėkmės. Paprasto vaikinuko dėka, šiandien Minkso gyvenamuosius rajonus atpažįsta visi – net ir Niujorke. 

Paskutiniojo Maks albumo „Malij pozrovslėl čast 2“ vaizdo klipai taip pat muša visus peržiūrų rekordus, o kūrinio „Gori po koleno“ klipas, nufilmuotas Kamčiatkoje, jau surinko daugiau nei 17 mln. peržiūrų „Youtube“ platformoje ir siekia naujų žiūrimumo rekordų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių