Quantcast

Liepsnų neįveiktas „Brodvėjus“ kviečia į koncertus

  • Teksto dydis:

Nors praėjusį šeštadienį liepsnos ir vėl kėsinosi į seniausią sostinėje veikiantį klubą „Brodvėjus“, ši  muzikos oazė lyg iš pelenų pakilęs feniksas ir vėl tęsia savo misiją. Jau šiandien, geros muzikos klubas kviečia į grupės „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ koncertą. Šeštadienį klubo scenoje skambės dainuojamoji poezija, kurią pristatys bardas Ovidijus Jucys.

Grupė skandalingu pavadinimu „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ („AKD“) apie savo kūrybą kalba mažai. Anot grupės narių, muziką reikia kurti, ja dalintis ir klausyti.

„Antikvariniai Kašpirovskio dantys” susibūrė 2007 metais ir iškart buvo pastebėti bei pamėgti linksmos, neįpareigojančios, bet intelektualios muzikos klausytojų. Naudodamiesi tik akustiniais instrumentais „AKD“ sugeba savo kompozicijoms suteikti įvairių muzikinių stilių atspalvių - nuo polkos, postpunk'o  iki širdį draskančių baladžių ir psichodelinių reprizų. Grupės kūrybos stilių galima apibūdinti trimis žodžiais: akustinis pankrokas, folkas ir kabaretas.

Šį penktadienį grupė „Brodvėjaus“ klube švęs savo gimtadienį. „AKD“ žada saulėtą nuotaiką ir karštą žiemos penktadienio naktį, kurią dar labiau užkaitins didžėjus iš Norvegijos Dj Stovete Hodetelefonjekk (Dusty Jack).

Šeštadienį, gruodžio 7 dieną, geros muzikos klube skambės teisinga ir jautri muzika, kurią klausytojams pristatys dainuojamosios poezijos festivalių ir koncertų dalyvis, bardas Ovidijus Jucys.

Ovidijaus pažintis su gitara prasidėjo dar mokykloje. Šiandien nuoširdi jo kūryba žinoma daugumai dainuojamosios poezijos gerbėjų.

Ovidijus groja savo ir pagal kitų autorių tekstus sukurtas dainas.

„Man muzika - tiesiog malonumas. Manau, nebūtina groti kokiu nors instrumentu, kad būtum muzikantu, taip pat piešti, kad būtum dailininku. Daug nuostabių dalykų gali glūdi pačiame žmoguje ir to nedarant. Visada žavėjo paprastumas ir nuoširdumas, todėl mano intencija dovanoti šilumą ir gėrį yra labai stipri“, - sako O. Jucys.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių