Quantcast

Kaip atrodytumėte su makiažu, kurį užsidedate per metus?

Tikriausiai visi esate girdėję posakius apie merginas „su per daug špakliaus“ ar „statybininkes“. „Nepadauginti“ makiažo – menas.

Tačiau Olandijos menininkai Lernertas Engelbertsas ir Sanderis Plugas sugalvojo iš per daug makiažo kurti meną.

Porelės menininkų vaizdo klipe matoma, kaip ant modelio Hannerole Knuts „užtepamas“ makiažo kiekis, kokį moteris ant savo veido užsideda per metus.

Menininkai panaudojo kosmetikos priemones, kurias galima rasti ant daugelio moterų kosmetinio staliuko – makiažo pagrindą, pudrą, skystus šešėlius, lūpų blizgesį.

Per devynių valandų trukmės filmavimą, modelis tampa vis mažiau ir mažiau į save panaši.

Menininkai „Nowness“ internetiniam tinklalapiui teigė, kad jų tikslas buvo uždėti 365 sluoksnius makiažo.

Prieš galutinį projektą buvo atliktas bandymas, kurios metu modeliui buvo uždėta 100 sluoksnių makiažo. Šiuo bandymu buvo norėta išsiaiškinti, ar toks makiažo kiekis nepakenks modeliui.

Iš viso moteriai buvo užtepta 228 ml kosmetikos priemonių.

Tai ne pirmasis menininkų originalus kūrinys. Prieš penkerius metus jie tirpdė šokolado zuikį plaukų džiovintuvu ir perdirbinėjo namų apyvokos daiktus į sekso žaidimus.


Šiame straipsnyje: makiažasmenasmenininkai

NAUJAUSI KOMENTARAI

stase

stase portretas
as nesuprantu, kaip galima taip saipytis tai rkia gailetis zmoniu jeigu jiems nelame nutiko ir psikiskai paluze, as gyvenu kaime ir nesisisaipau is tokiu dideliu didelu nelaimiu

Zilvinas

Zilvinas portretas
as nesuprantu kaip galima ju gailetis jie gi didivyriai ir as pas tepuosi tik kialiu taukais veida ir dazausi plaukus su burokeliais :)
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių