Quantcast

J. Šeduikytė grįžta į Kairėnų vasaros festivalio sceną

  • Teksto dydis:

2016 m. liepos 24 d. 19 val. Kairėnų vasaros festivalio scena žibės Jurgos Šeduikytės talentu.

Prieš porą metų šioje scenoje pasirodžiusi su Vidu Bareikiu, šįkart atlikėja sugrįžta visiškai viena su akustine programa. Apibūdinti dainininkę Jurgą Šeduikytę geriausiai tiktų šie žodžiai: talentinga, kūrybinga, populiari, nuolat kupina naujų idėjų, mokanti kiekvieną gerbėją užburti savo atliekamos muzikos garsais. Tokia Jurga žada būti ir Kairėnų vasaros festivalio koncerte, kuriame lauks daug naujų neužmirštamų prieskonių! Jos kūryba pasirodys šviesesnė, su naujais atspalviais, o dainose suskambės daugiau optimizmo.

Per pastaruosius metus pakito ne tik dainininkės muzika, bet ir jos pačios stilius, o visą saują naujovių tik dar labiau padės atskleisti atlikėjai puikiai pažįstami erdvė dainavimui po atviru dangumi. Pasauline tendencija vis dažniau tampa atlikėjų solo performansai, kada scenoje žiūrovams jie pasirodo visiškai vieni. Tokius koncertus jau pamėgę tokios garsenybės kaip Ed Sheeran, James Bay, „Passenger“. Jurga neatsilieka ir festivalio koncerte muzikos mylėtojams taip pat surengs melodingą solo pasirodymą: dainuos ir gros scenoje viena pati. Programoje skambės hitais tapusios atlikėjos dainos, naujausi kūriniai iš pernai rudenį gastrolėse po Lietuvą pristatyto muzikinio albumo „Giliai vandeny”, kuris savotiškai yra panašus į dainininkės prieš dešimtmetį pristatytą pirmąjį albumą „Aukso pieva“.

Jurgai visada buvo svarbūs jausmai, nuoširdumas, natūralumas, kokybiškas vokalas, todėl ir šiame vasaros koncerte atlikėja savo gerbėjams atiduos visą save ir parodys ką sugeba geriausio. Aktorės duoną kine ir teatre išbandžiusi Jurga Šeduikytė yra mylima ir vertinama ne tik šalies populiariosios muzikos klausytojų: prieš aštuonerius metus Jurga sulaukė pripažinimo Miunchene vykusiuose „MTV Europe Music Awards 2007“ apdovanojimuose ir iš amerikiečių popmuzikos dievuko Justino Timberlake’o rankų atsiėmė MTV apdovanojimą „Best Baltic Act“ nominacijoje. Susitikime erdvėje po atviru dangumi.

Ketvirtasis Kairėnų vasaros festivalis, kurį pristato „Geros muzikos ekspertai“ ir restoranas „Aula“, startavo birželio mėnesio 12 d. Koncertai vyksta VU Botanikos sode, vietoje, kurioje dera nuostabūs vaizdai, grynas oras ir puikus laikas jį leidžiant šeimomis, poromis ar pavieniui. Ir visa tai galima rasti pačiame Vilniaus mieste. Nuo birželio iki rugpjūčio mėn. žiūrovai turi galimybę mėgautis Kairėnų dvaro parko žaluma, gražiausiais augalais ir medžiais bei geriausių Lietuvos atlikėjų koncertais po atviru dangumi.

VU Botanikos sodas pasiekiamas tiek automobiliu, tiek viešuoju transportu. Mėgstantiems sveiką gyvenimo būdą – dviračiais ir pėsčiomis. Bet kuriuo atveju, atvykus čia – praleistas laikas bus pats geriausias besibaigiančiam savaitgaliui. Kviečiame atsinešti pledus bei pasidaryti šaunius piknikus po atviru dangumi.

Koncertų vietą pasieksite:

• VU Botanikos sodas: Kairėnų g. 43, Vilnius

• Vykdami viešuoju transportu, sėskite į 18, 38 maršrutų autobusus. Atvykę išlipkite stotelėje „Kairėnai”.

• Vykstantiems automobiliu – važiuokite Saulėtekiu, Plytinės gatve, privažiavę nedidelį žiedą važiuokite tiesiai, kol kairėje pusėje pamatysite didžiulę automobilių stovėjimo aikštelę (apie 3 km).

KONCERTŲ PRADŽIA 19:00 VAL. Bilietus platina www.bilietai.lt, restoranas „AULA” (Pilies g. 11) ir 3 val. iki koncerto pradžios prie įėjimo į sodą.

Bilieto kaina 12 EUR, koncerto dieną 14 EUR. Su Laisvalaikio kortelėmis taikomos nuolaidos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių