Quantcast

Įspėja dėl Baltarusijos žvaigždės koncerto Lietuvoje

  • Teksto dydis:

Šių metų lapkričio 4 d. „Pramogų arenoje“, Vilniuje, nugriaudės pats didžiausias iki šiol atlikėjo surengtas koncertas „Bolshoj Flet 2”.

Siekdami užtikrinti žiūrovų saugumą renginio organizatoriai įspėja: „Žiūrovų laukia milžiniškas kiekis apšvietimo ir įgarsinimo, tūkstantinė žmonių minia ir begalės specialiųjų efektų. Todėl siekdami užtikrinti maksimalų lankytojų saugumą, rekomenduojam asmenims iki 16 metų įsigyti bilietus arenos tribūnose“, - sako koncertą organizuojančios įmonės „Bet Mar“ direktorius Marek Gurnovič.

Tai bus pats didžiausias Makso Korzho koncertas Baltijos šalyse ir jis įvyks būtent Lietuvoje! „Bolshoj Flet 2” – iššūkis Lietuvos technikams, kurie rūpinsis koncerto apšvietimu, įgarsinimu ir specialiaisiais efektais. Prie šio koncerto dirbs net 4 įmonės, kurios stengsis užtikrinti aukščiausią koncerto kokybę ir įgyvendinti visus atlikėjo reikalavimus. M. Korzho koncertas ne tik bus pasaulinio lygio, bet ir viršys didžiausių kritikų lūkesčius.

Puiki užuomina (ištrauka iš „Bolshoj Flet 2” koncerto Maskvoje) atlikėjo gerbėjams:

Kaip sako pats atlikėjas: „Kaip visada, kažkam tapo nuobodu ir mes nusprendėme surengti patį didžiausią FLETĄ (įrašas) iš visų, kurie kada nors buvo. Mes suradome tinkamą patalpą ir pačią galingiausią aparatūrą, o viskas, ko reikia iš Jūsų, tai „susimesti“ pinigų, ateiti ir išnešti viską velniop!“, – sako M. Korzhas. M. Korzhas – talentingas jaunas vaikinas iš Minsko, kurio karjeros galėtų pavydėti daugelis kitų atlikėjų. Nuo 2013 metų, kai buvo nominuotas Premijai MUZ TV 2013, kaip „Metų atradimas“, atlikėjo karjeros kreivė šovė į viršų neįtikėtinu greičiu ir jau po metų jis gavo „Geriausio albumo nominaciją“ MUZ TV 2014,išleido naują studijinį albumą „Naminis“ («Домашний»), surengė naujojo albumo pristatymo turą, kuris viršijo visus lūkesčius, o susidomėjimas juo tapo milžiniškas.

Iškalbingi skaičiai, kuriais gali pasigirti jaunasis atlikėjas – koncertas Maskvoje, Lužnikų stadione, 20 000 žiūrovų, koncertas Minske susilaukė 13 000 žiūrovų. Tokiais skaičiais negali pasigirti net kai kurios ryškiausios pasaulinio lygio žvaigždės.

M. Korzho koncertas „Bolshoj Flet 2”, lapkričio 4 d. „Pramogų arenoje“, Vilniuje. Bilietus platina tik www.bilietai.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių