Quantcast

Į Vilniaus Rotušės aikštę grįžta dangaus restoranas

  • Teksto dydis:

Vienu originaliausių pasaulyje tituluojamas dangaus restoranas „Dinner in the Sky“ sugrįžta į sostinę.

Šiais metais restoranas įsikurs pačioje Vilniaus širdyje – Rotušės aikštėje – ir netradicinių pramogų mėgėjų lauks rugpjūčio 3–7 dienomis.

Kartu su restoranu į Vilnių atvyksta pasaulinio lygio šefai, iš kurių vienas – Giulio Terrinoni – jau džiaugiasi turėdamas prestižinę Michelin žvaigždę, o kitas – Josue Vergara – apie ją ne tik svajoja, bet ir eina jos link.

Projekto kūrėjai tikina, kad pačios geriausios tradicijos iš skirtingų pasaulio virtuvių bus meistriškai sujungtos tam, jog svečiams suteiktų nepakartojamą skonių kelionę. Kartu su minėtais virtuvių šefais iš Italijos ir Ekvadaro darbuosis ir dukart geriausiu šefu Lietuvoje tituluotas Deivydas Praspaliauskas.

Svarbu žinoti, kad minimalus svečio ūgis turėtų būti 150 cm. Vienu kartu gali būti pakelti 22 žmonės. Renginyje gali dalyvauti ir žmonės su negalia, taip pat invalido vežimėliuose. Pakėlimas bus vykdomas ir maistas tiekiamas lyjant, tačiau, jei vėjas stipresnis nei 15 m / s ir / arba trankosi žaibai, adrenalino troškimas būna atidedamas arba atšaukiamas. 

Virtuvės šefų darbotvarkė:

2016-08-03 Giulio Terrinoni,

2016-08-04 Giulio Terrinoni,

2016-08-05 Deivydas Praspaliauskas,

2016-08-06 Deivydas Praspaliauskas,

2016-08-07 Josué Vergara.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių