Quantcast

Į sostinę susiruošęs JAV komikas Vilniaus pavadinimą taria juokingai

  • Teksto dydis:

Amerikiečio komiko Pablo Francisco 2014-ųjų pasaulinis turas “Live And Kickin'" jau prasidėjo Taline, šį sekmadienio vakarą jis linksmins Rygą, o antradienį garsusis stand-up meistras atvyks į Vilnių, Kongresų rūmus. Baltijos šalių publika – pirmoji, kuriai P.Francisco pristato savo naujausią programą.

Estijos sostinėje amerikiečio šou buvo anšlaginis, į jį išparduoti visi 900 bilietų, panašiai komiką pasitiks ir Rygoje. P.Francisco nežada nei daug garso, nei šviesų, nei krioklių. Visa, ką jis turi - tai neprilygstamas humoro jausmas ir talentas kopijuoti balsus taip, kad žiūrovai salėje negali patikėti, jog prieš juos – vos vienas žmogus, rašoma organizatorių pranešime.

Pamačiusieji jo šou Taline neslėpė: "Nesitikėjome, kad jis bus toks nepraustaburnis. Bet vis tiek žiauriai juokingas, o jo energija scenoje – nepakartojama."

“Aš netraukiu žmonių kvailybių į viešumą. Jie patys tai daro. Jie pirmi pradeda!” – su šypsena aiškino P.Francisco.

Savo pasirodymų metu jis vienodai taikliai juokauja ir apie hibridinius automobilius, ir apie pasimatymus su merginomis, ir apie reklaminių klipų gamintojus. „Jūs gausite ne tik Ginsu peilį, bet ir čederio sūrio. Bet jeigu jums nepatinka Ginsu, vis tiek pasilikite sau tą sūrį, nes mes jo irgi nenorime!” – šmaikštauja Pablo.

Komikas nesismulkina teigdamas, kad jis yra geriausias ledų pralaužėjas. „Galite pasirinkti gerą filmą ir sakyti „tie vaikinai kieti“, bet galite įmesti į DVD mane, ir jums nereikės kalbėti visą valandą“, - tvirtina P.Francisco.

Kaip jis apibūdintų save trimis žodžiais? „Aš esu nuoširdus, rūpestingas ir dar kartą rūpestingas. Taigi, dvigubai rūpestingas“, - juokiasi amerikietis.
Rūpindamasis, kad jo juokai būtų suprasti užsienio šalyse, P.Francisco savo angliškus pokštus laido kiek lėčiau nei įprasta. „Juk tai nėra jūsų gimtoji kalba“, - suprantamai nusišypso. Kita vertus, jam pačiam tikru iššūkiu tapo Lietuvos sostinės pavadinimas. Kaip teisingai ištarti „Vilnius“? P.Francisco savo bandymus rodo čia:

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių