Quantcast

Egzotiškos A. Kleizaitės parodos atidaryme – labdaros aukcionas

  • Teksto dydis:

Pirmadienį sostinės baldų ir interjero salone „Bali Wood“ surengta triguba šventė – salono dvejų metų gimtadienis, menininkės Aušros Kleizaitės gimtadienis ir jos naujojo ciklo „Human Windows“ pristatymas.

Taip pat buvo surengtas labdaringas aukcionas, kurio metu surinktos lėšos skirtos mirtinai sumušto kompozitoriaus, multiinstrumentalisto Tomo Dobrovolskio šeimai. Aukcione buvo parduodami ne tik menininkės A. Kleizaitės kūriniai, bet ir išskirtiniai nagingųjų Balio salos meistrų rankų darbai. Labdaros aukcioną vedė ir susirinkusiems liūdėti neleido ką tik iš saulėtosios Balio salos grįžęs, dar smėlio dulkių nusiplaut nespėjęs, nepakartojamas, visų ilgai lauktas bei pasiilgtas balinėtojas, aktorius Leonardas Pobedonoscevas. Iš viso velionio menininko žmonai Akvilei Dobrovolskei perduota 470 eurų.

„Ne tik pati lenkiuosi, bet ir žiūrovus kviečiu nusilenkti žmonėms ir žmogiškumui“, – sako Aušra Kleizaitė, prieš keletą savaičių grįžusi iš Indijos ir pristatanti dar visai šviežius savo darbus. „Pats piešinių ciklas – tai mano pagarbos, meilės ir didžiausio artumo išraiška sutiktiems žmonėms“, – savo inspiracija dalijasi menininkė.

O visos šventės metu susirinkusiųjų sielas atliepė ne tik vaizdai, bet ir garsai – tuo rūpinosi vienas įdomiausių menininkų, atlikėjų ir kompozitorių šalies muzikos padangėje – Paulius Kilbauskas. Jis, beje, Lietuvą jau po mėnesio iškeis į Balio salą, kurioje amžinai žaliuoja džiunglės ir ryžių laukai, skamba gamelanų muzika, o žmonės visuomet šypsosi.



NAUJAUSI KOMENTARAI

.........

......... portretas
....ne tik Balyje šmėklos vaidenasi ........

Anonimas

Anonimas portretas
Psichiskai nesveika
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių