Quantcast

A. Deveikytės vestuvinis eksperimentas: suknelės – tarp geidžiamiausių

  • Teksto dydis:

Antrą kartą sostinėje vykusiame tarptautiniame mados renginyje „L`Oréal Professionnel Baltic Bridal Fashion Show“ buvo pristatyta daugiau nei 300 vestuvinių suknelių, tarp kurių sužibėjo ir žinomos dizainerės Agnės Deveikytės kolekcija.

Jau penkerius metus būsimas nuotakas puošianti drabužių kūrėja šį kartą publiką nustebino pristačiusi 6 vestuvines sukneles, atskleidžiančias visiškai naują lengvos ir jausmingai švelnios nuotakos koncepciją.

Griežtomis klasikinėmis linijomis ir išskirtinėmis rankomis pintų audinių detalėmis garsėjanti dizainerė žiūrovų simpatijas renginyje pelnė pristačiusi šešias skirtingų vestuvinių suknelių transformacijas. Čia buvo galima išvysti minimalistinius, tačiau moderniai romantiškus kūrinius, kurių paletė išsiplėtė nuo jau įprastos baltos iki nude atspalvių. Dizainerė drąsiai atsisakė ne tik vestuvinėje aprangoje dažnai sutinkamų jau pabodusių korsetų, bet ir bet kokių griežtų formų ar blizgesio. Naujoji Agnės Deveikytės kolekcija sužavėjo kūrybingu požiūriu į ištekančią moterį: plevenančios perregimo tiulio suknelės puikiai atskleidė švelnų nuotakos moteriškumą ir sukūrė nežemiško trapumo įspūdžio kulminaciją.

Publiką sužavėjusias vestuvines sukneles drabužių dizainerė Agnė Deveikytė įamžino ir specialioje fotosesijoje, kur jai talkino patyrusi komanda: grimo meistrė Ana Procenko bei mados fotografė Eva Grin. Dizainerė Agnė bendradarbiaudama kartu su Ana sukūrė du skirtingus nuotakų įvaizdžius: jaunatvišką, nerūpestingai romantišką, kuklią ir trapiai žaismingą moterį bei jos priešingybę – seksualią, savimi pasitikinčią ir dėmesio trokštančią laimėtoją. Vieną personažų subtiliai įkūnijo ir modelio darbo patirtį turinti grimerė Ana Procenko.

Palankių atsiliepimų sulaukęs projektas Agnę Deveikytę ir komandą įkvėpė dar kūrybingesniems eksperimentams. Šiuo metu nuotakų graibstoma dizainerė gyvena naujos kolekcijos nuotaikomis ir priima užsakymus artėjančiam vestuvių sezonui.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Irgi ne

Irgi ne portretas
Vidutines kokybes naktiniai

Ne

Ne portretas
Nepatinka.Kažkokios per daug atviros, nuotakai vargu ar tinkančios....

Alis Petkus...

Alis Petkus... portretas
vainikėliai nelabai tiktų prie tokių suknelių... nematau nė vieno vainikėlio... o gaila...
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių