Quantcast

„Chorų karų“ atrankoje Vilniuje laukiami dainuojantys, grojantys ir šokantys

  • Teksto dydis:

Žiūrimiausios televizijos TV3 eteryje penktąjį kartą startuos didžiausio masto muzikinis projektas „Chorų karai“. Pilietiškumą ir patriotiškumą savo kraštui projekte skatins nauji chorai ir jų ypatingi generolai. Pirmoji projekto naujojo sezono atranka penktadienį įvyko Kaune, o jau šį ketvirtadienį, lapkričio 14 dieną, „Chorų karų“ atrankoje laukiami vilniečiai.

Vilniaus miesto chorą į pergalę šiemet ves dainininkė Urtė Šilagalytė. Mergina su savo komanda laukia visų dainingų žmonių ketvirtadienį Vilniaus klube „Pabo Latino“ (Trakų g. 3). Atrankos pradžia – 17.00 val. 

Vilnietė Urtė kol kas neatskleidžia, kurie muzikos pasaulio atstovai padės jai vesti į priekį būsimą chorą, tačiau prisipažįsta, kad ketvirtajame projekto sezone ją ypač žavėjo projekto „ŠarkA“ suburtas choras, išsiskyręs originalumu. 

„Laukiu ne tik dainuojančių, bet ir muzikuojančių. Apsidžiaugčiau, jei į Vilniaus choro atranką ateitų ir grojantys saksofonu, fleita, kontrabosu. Taip pat laukiami tie, kurie ir dainuoja, ir šoka“, – sako U. Šilagalytė, kviesdama į „Chorų karų“ atranką.

TV3 muzikinio projekto generolė tiki, kad subūrus entuziastingų ir scenoje kūrybingų žmonių komandą, galima surengti neeilinius, įdomius ir žiūrovus stebinančius pasirodymus.

Naujajame „Chorų karų“ sezone į pergalę kauniečius vesiantys vyrų ansamblio „Quorum“  nariai sulaukė daugiau kaip 150 pretendentų, kurių vyriausias – 89 metų dainininkas. Kaip seksis U. Šilagalytei ir kaip atrodys Vilniaus kariauna, paaiškės jau šį ketvirtadienį, lapkričio 14 dieną, 17.00 val. Vilniaus klube „Pabo Latino“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių