Quantcast

„Biplan“: koncertas Vilniuje – kaip rungtynės namų aikštelėje

  • Teksto dydis:

Penktadienį Vilniuje koncertuosiantys „Biplan“ įtemptai ruošiasi antrajam jubiliejinio turo „Biplan 20!“ koncertui. Muzikantai atvirauja, kad pasirodyti gimtajame mieste – ne tik didelis džiaugsmas, bet ir ne ką mažesnė atsakomybė.

Vieno iš „Biplan“ narių Olego Aleksejevo teigimu, grupės nariai tikisi, kad Vilniuje jiems drauge su gerbėjais pavyks sukurti tokią pat šiltą ir šventišką atmosferą, kaip ir ta, kuri tvyrojo pirmojo jubiliejinio turo koncerto Kaune metu.

„Neabejojame, kad Vilniuje jausimės kaip namų aikštelėje žaidžianti sporto komanda. Tai gimtasis kiekvieno „biplano“ miestas, Vilniuje susikūrė ir „Biplan“, todėl jis visada užims ypatingą vietą mūsų kūrybos istorijoje“, – sako O. Aleksejevas.

Koncerto Vilniuje nekantriai laukia ir speciali „Biplan 20!“ viešnia Ieva Narkutė. Po koncerto Kaune ji teigia naujai išgirdusi ir save, ir „Biplan“ muziką.

„Niekada nebuvau „koverių“ atlikėja, bet dainuodama „Nuodus“ su „Biplan“ vyrais jaučiausi nuostabiai. Turėti visišką laisvę scenoje ir jausti tokį scenos kolegų pasitikėjimą – didelis džiaugsmas. Klausydama šventinio koncerto Kaune naujai įvertinau, kiek hitų ši grupė per dvidešimt metų sugebėjo parašyti, ir kaip jie įaugo į mūsų visų kraują. Nekantriai laukiu likusių turo koncertų“, – sakė I. Narkutė.

Jubiliejinio koncerto Vilniuje metu „Biplan“ gerbėjams dovanos jau keliolika metų skambančius savo hitus „Labas rytas“, „Londone“ bei naujausius kūrinius, tokius kaip „Amore“ ir „Kapitonai“. Dainas „Nuodai“ ir „Sapnų gaudyklė“ su grupe atliks speciali „Biplan 20!“ koncertų viešnia Ieva Narkutė. Grupės „Antis“ lyderis Algirdas Kaušpėdas su „biplanais“ užtrauks „Už laisvę!“. Su ilgamečiu scenos bičiuliu Igoriu Kofu „Biplan“ atliks kūrinį „Ketvirtadienis“.

Agnės Ditkovskytės balsas koncerto metu nuspalvins naują dainos „Kino filmai 2015“ aranžuotę. Vos pasirodęs šis singlas tapo antra klausomiausia daina Lietuvoje „iTunes“ platformoje, nusileidęs tik dainininkės Adele hitui „Hello“.

Šventinis grupės „Biplan“ koncertas „Biplan 20!“ Vilniuje vyks lapkričio 27 d. laisvalaikio centre „Forum Palace“,  gruodžio 5 d. – Panevėžyje, „Cido“ arenoje, gruodžio 12 d. – Šiauliuose, Šiaulių arenoje, gruodžio 20 d. – Klaipėdos koncertų salėje. Bilietus į koncertus Vilniuje ir Klaipėdoje platina „Bilietai.lt“, Panevėžyje – „Tiketa“, o Šiauliuose – „Ticket Market“.


Šiame straipsnyje: Biplanmuzikagrupėkoncertas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių