Quantcast

„Baltic Pride 2016“ programoje – mėgėjų krepšinio turnyras

  • Teksto dydis:

„Baltic Pride 2016“ programoje be įvairių kultūrinių, švietėjiškų ir pramoginių renginių įsiterps ir krepšinio turnyras.

Birželio 17  d. 18 val. „Gender Wrongs“ rengia „Mėgėjų krepšinio turnyrą 3x3“ prie Baltojo tilto ir kviečia ne tik krepšinio mėgėjus, bet ir aistringus sirgalius.

„Motyvacija pritingintiems: krepšinį žaisti sveika – sportas ilgina gyvenimą, tai jau faktas. Žaisti gera – kartu komandoje esame stipresni ir keičiamės azartu, užsidegimu. Žaidžiant užverda kraujas. Pagaliau žaisti verta, nes ne viską galima ir reikia rimtai iškalbėti“, – sako renginio organizatoriai.

Tikrai nenorinčius žaisti jie ragina ateiti palaikyti dalyvių, apsiginklavus vėliavomis, plakatais ir šūkiais.

„Žaidimas nepaiso amžiaus, lyties, orientacijos, rasės, kilmės, šalies, stereotipų. Na, gerai – vienas stereotipas išlieka: Lietuva ir krepšinis susiję kaip višta ir kiaušinis“, – juokauja turnyro rengėjai.

„Baltic Pride“ – tai kasmetinis festivalis ir paradas, nuo 2009 m. suburiantis LGBT asmenis ir palaikančiuosius paeiliui vienoje iš Baltijos valstybių sostinių – Taline, Rygoje arba Vilniuje. Savaitės trukmės festivalyje skatinama atkreipti dėmesį į lygiateisiškumo būtinybę visuomenėje, o jį vainikuojančios eitynės kviečia atšvęsti teisę būti savimi nepriklausomai nuo seksualinės orientacijos ar lytinės tapatybės



NAUJAUSI KOMENTARAI

fui

fui portretas
Slykstus debiliski fobai nori krepsinio kamuoli i sikna isikisti.

oi

oi portretas
atėmė iš vaikų vaivorykštę, dabar jau ir į kamuolius kėsinasi...

Anonimas

Anonimas portretas
Šlykštus pyderai jums krepšinio kamuolys į šikną nelys
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių