Quantcast

Autoriniame pasirodyme J. Didžiulis žongliravo publikos emocijomis

  • Teksto dydis:

Antradienio vakarą „Rise Vilnius“ renginių salėje Jurgis Didžiulis pristatė savo naujo formato programą „From Spectate to Participate“.

Tai autorinis atlikėjo pasirodymas, kuriame meistriškai susijungia J. Didžiulio aistra muzikai ir visuomenėje vykstantiems reiškiniams.

Programos metu atlikėjas publikai pristatė improvizuotą muzikos ir intelektualių monologų kokteilį, kurį lydėjo ne tik prasmingos mintys, bet ir aštraus humoro dozė. Netrūko ir pikantiškų istorijų iš šeimyninio atlikėjo gyvenimo, kurios visą vakarą kėlė šypseną ne tik žiūrovams, bet ir salėje pasirodymą stebėjusiai J. Didžiulio šeimai.

Atlikėjas jau kurį laiką improvizuoja savo pasirodymų formatais – siekia ne tik linksminti savo publiką, bet kartu ir šmaikščiai bei įtaigiai kalbėti apie visuomeniškumą, žmogiškumą ir socialinį sąmoningumą. „Linkiu visiems pamiršti stereotipus ir pasiduoti nevaržomam FUN! potyriui, nes esame per jauni, kad per greitai pasentume“, – plojančią ir šokančią publiką kurstė atlikėjas.

Atskirus šio pasirodymo fragmentus Jurgis jau yra pristatęs progresyvioms auditorijoms tarptautiniu mastu – „TEDxStockholm“, „TEDxBlackRockCity“ („Burning Man“ festivalis JAV), „Google“ būstinėje Dubline, „European Rainbow Gathering“. „From Spectate to Participate“ yra ne tik viso „TEDx“ renginių ciklo, bet ir jau beveik trejų metų darbo patirties su įvairiausiomis organizacijomis kulminacija. J. Didžiulis neslepia – jam patinka keliauti po pasaulį, bendrauti su globalia auditorija ir į Lietuvą kaskart parsivežti kažką naujo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių