Quantcast

Ženevos automobilių parodoje – „Kia“ naujienų desantas

  • Teksto dydis:

Šiuo metu vykstančios Ženevos automobilių parodos lankytojams „Kia Motors“ pristatė net keturis naujus savo modelius.

Naujasis „Kia Stinger“ sportinis sedanas švenčia europinę premjerą, naujasis miesto automobilis „Picanto“ debiutuoja pirmą kartą pasaulyje. Kiti du nauji hibridiniai Korėjos automobilių gamintojo modeliai - „Niro Plug-in Hybrid“ ir „Optima Plug-in Hybrid“ parodos metu įrodė, kad tobulumui ir modernumui ribų nėra.

„Plati naujų „Kia“ modelių gama Ženevos automobilių parodos stende pabrėžia kompanijos ambicijas plėsti savo asortimentą“, - sakė „Kia Motors Europe“ vadovas Michael Cole.

„Singer“ yra pats galingiausias kada nors pagamintas „Kia“ modelis, o naujasis „Picanto“ - vienas geriausiai pasaulyje parduodamų kompanijos modelių. Jis demonstruoja ryškų, modernų dizainą, naujausias technologijas ir yra universaliausias savo klasėje. Naujieji hibridiniai modeliai, „Niro“ ir „Optima Sportswagon“, padės „Kia“ kompanijai pasiekti savo tikslą iki 2020 metų pagerinti degalų ekonomiškumą 25 proc., lyginant su 2014 m.“, - pridūrė jis.

Europos rinkai skirtas „Kia Stinger“

Ženevos automobilių parodoje buvo pirmą kartą parodytas Europos rinkai skirtas „Kia Stinger“ modelis, kuris savo pasaulinę premjerą pažymėjo šiemetinėje Tarptautinėje Šiaurės Amerikos automobilių parodoje Detroite.

Naujasis galingasis „Kia“ sportinis sedanas demonstruoja klasikinius „Grand Tourer“ modelių bruožus - galimybę vežti savo šeimininką greitai ir stilingai. Kiekvienas šio modelio gamybos etapas vyko galvojant apie tobulą „Gran Turismo“. Automobilis pasižymi išskirtine estetika, erdviu salonu, kuriame patogiai jaučiasi 5 keleiviai ir telpa nemenkas jų bagažas, stabiliu ir tiksliu valdymu bei greita reakcija į vairuotojo komandas.

Europos rinkai skirtas „Stinger“ modelis bus derinamas su 2,0 l benzininiu varikliu (255 AG, 353 Nm), 2,2 l turbodyzeliniu varikliu (200 AG, 440 Nm) arba 3,3 l „twin-turbo“ V6 varikliu. Pastarasis variklis pasižymi 370 AG galia ir 510 Nm sukimo momentu. Jo padedamas automobilis nuo 0 iki 100 km/h įsibėgėja vos per 5,1 sek. Tai geriausias įsibėgėjimo rezultatas visoje „Kia“ istorijoje.

„Kia Stinger“ pirkėjai galės rinktis galiniais arba visais ratais varomą modelį bei džiaugsis plačia „DRiVE WISE“ paketui priklausančia aktyvaus saugumo sistemų gama, elektronine pakabos valdymo sistema (Dynamic Stability Damping Control) bei penkių režimų „Drive Mode Select” sistema.

„Stinger“ modelis – ilgo ir kruopštaus „Kia“ komandos darbo rezultatas. Jis dienos šviesą išvydo pradėjus šešeriems metams nuo tos dienos, kai „Kia“ pristatė galingąjį „GT Concept“. Prekybos salonus „Stinger“ pasieks paskutinį šių metų ketvirtį.

Naujasis „Kia Picanto“ – kokybė, modernumas ir praktiškumas

2017 m. Ženevos automobilių paroda labai svarbi „Picanto“ modeliui. Pasaulinę premjerą parodoje švenčiantis modelis į A segmentą atneš didžiulį jaunatviškumo ir energijos gūsį.

Sukurtas bendradarbiaujant „Kia“ dizaino centrams Namyange (Korėja) ir Frankfurte (Vokietija), naujasis „Picanto“ demonstruoja dinamišką išvaizdą, drąsias kėbulo linijas ir ryžtingesnę laikyseną.

Naujojo modelis interjeras, o ypač 7 colių lietimui jautrus centrinės konsolės ekranas, patiks visiems moderniųjų technologijų gerbėjams. Pramogų ir ryšių sistemų paketui priklauso „Android Auto™“ ir „Apple CarPlay™“ technologijos bei bevielė išmaniojo telefono įkrovimo sistema. Šis modelis gali pasiūlyti kaip niekada plačią eksterjero spalvų gamą – būsimieji vairuotojai galės rinktis net iš 11 spalvų.

Naujasis „Picanto“ gali pasigirti erdvesniu salonu bei talpesne bagažine (255 l) negu daugelis jo konkurentų. Geresnė garso izoliacija ir apsauga nuo vibracijų leidžia šiam modeliui pretenduoti į rafinuočiausių savo klasės atstovų gretas. Modelio kūrėjai taip pat nepamiršo ir saugumo sistemų. Lyginant su ankstesnės kartos modeliu, naujasis gali pasigirti dvigubai didesniu kėbulo konstrukcijoje naudojamo „Advanced High Strength Steel“ ypač tvirto plieno kiekiu. Tai pirmasis savo klasės atstovas, galintis pasiūlyti „Autonomous Emergency Braking“ autonominę stabdžių sistemą.

Prekybos vietas antrąjį 2017 m. ketvirtį pasieksiantis „Picanto“ bus derinamas su 1,0 arba 1,25 l benzininiais varikliais, kurių CO2 emisijų lygis siekia vos 89 g/km. Paskutinį šių metų ketvirtį „Kia“ taip pat planuoja į variklių gamą įtraukti naująjį kompanijos 1,0 l benzininį variklį su tiesiogine įpurškimo sistema (T-GDI). Šio variklio galia sieks 100 AG.


Šiame straipsnyje: KiaŽenevos automobilių paroda

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių