Quantcast

Pristatytas tobulas miesto visureigis – naujasis „Peugeot 3008“

  • Teksto dydis:

Vakar pristatytas ilgai lauktas naujasis "Peugeot 3008" modelis, kuris ketina užkariauti sparčiai augančią miesto visureigių rinką.

Naujasis "Peugeot 3008" gali pasiūlyti viską, ko klientai tikisi iš miesto visureigių: stilingas, galingas, ekonomiškas ir naujoviškas, daugiau emocijų ir malonumo važiuoti.

"Peugeot" naujosios strategijos tikslas yra  pozicionuoti prekės ženklą dar aukščiau nei pageidaujamas modelis. Tai patvirtina ne tik žvilgsnį patraukiantis dizainas, bet ir rinkai pristatyta naujojo "Peugeot" i-Cockpit® vairuotojo skyriaus koncepcija, iškelianti jį į naują kokybės ir ergonomiškumo lygmenį.

Stilingas ir sportiškas naujojo "Peugeot 3008" dizainas

Naujasis "Peugeot 3008" dizainas patraukia žvilgsnį ir stebina savo tvirtu charakteriu. Miesto visureigio išorę apibūdina vertikalesnė ir galingesnė priekinė dalis, LED priekiniai žibintai, ilgesnis ir plokštesnis variklio dangtis, aukštos šoninės linijos ir SUV būdingos kėbulo detalės (buferių apatinė dalis, ratų arkų plėtiniai).   Galingumą pabrėžia dideli lengvo lydinio ratlankiai ir 220 mm aukščio prošvaisa. Automobilio kėbulas idealiai subalansuotas, visko yra būtent tiek, kiek, būtina.

"Peugeot" dizainerių kūrybiškumą atspindi naujoviškas spalvų sprendimas, kuris įgalina juodą blizgų stogą suderinti su kitomis spalvomis. Black Diamond spalvos stogas yra svarbus stiliaus elementas, suteikiantis automobiliui asmeniškumo, dinamikos ir solidumo.

Naujasis "Peugeot 3008" gerokai išaugo, dabar jis yra 4,45 m ilgio, vienas iš ilgiausių savo segmente. Naujojo "Peugeot 3008" 2,68 m ilgio ratų bazė suteikia maksimalų komfortą ir erdvumą visiems keleiviams. Padidintą 520 litrų talpos bagažinę (VDA) galima išplėsti iki 1500 litrų.

Beprecedentė vairavimo patirtis

Naujosios EMP2 platformos važiuoklės ir jos garsiųjų savybių dėka naujasis "Peugeot 3008" pasiekė pusiausvyrą tarp patogumo ir automobilio valdymo. Pakaba yra pritaikyta kiekvienam energijos šaltiniui taip, kad galėtumėte mėgautis kelione. Kėbulo konstrukcijoje panaudotos itin tvirtos medžiagos ir lengvojo lydinio medžiagos prisideda ženkliai mažinant automobilio svorį (-100 kg lyginant su pirmtaku) ir savo ruožtu sumažina degalų sąnaudas, užtikrina pasyvų saugumą ir efektyvumą.

Naujasis "Peugeot 3008" yra tikras miesto visureigis dėl jame įrengtos Advanced Grip Control  sistemos. Patobulinta sukibimo su kelio danga sistema naudoja šią įrangą:

·  Optimizuotą penkių lygių sukibimo sistemą (įprasta, sniego, purvo, smėlio, sukibimo kontrolės sistema (ESP) išjungta), kurią galima valdyti centrinės konsolės mygtuku

·  Specialias Mud & Snow 18'' padangas

· Važiavimo į kalną Hill Assist Descent Control HADC pagalbos sistemą, užtikrinančia geriausią ir visiškai saugų automobilio valdymą važiuojant stačiu šlaitu.

Naujoji "Peugeot" i-Cockpit įranga padeda vairuoti, ji ergonomiška ir intuityvi.

Naujasis vairuotojo i-Cockpit skyrius visais atžvilgiais pralenkia pirmtaką. Kokybiškesnis, technologiškai atnaujintas dizainas, intuityvioji sistema, integruota vairuotojo i-Cockpit® įranga įkūnija "Peugeot" viziją ir leidžia pagalvoti apie tai, kokia bus automobilių valdymo įranga ateityje:

· Kompaktiškesnis naujoviškas vairaratis siūlo vairuotojui didesnį matymo lauką ir daugiau vietos kojoms.

· HeadUp stiliaus daviklių 12,3'' dydžio skiriamosios gebos blokas ir futuristinis skaitmeninis ekranas. Daviklių bloką galima nustatyti ir kiekvienam vairuotojui pateikti jam tinkančiame tiesioginio matymo lauke. Kiekvienos konfigūracijos estetiką pabrėžia animacijos ir perėjimai.

· Be to, 8" jutiklinis ekranas yra kaip integruotas planšetinis kompiuteris, kurio Interaktyvi technologija ir patobulintas jautrumas vėlgi padeda jį naudoti kuo patogiau.

Standartinės įrangos dalis yra du galimi salono variantai – vienas iš jų yra dinamiško važiavimo stiliaus „Boost“, o antrasis yra ramiam ir patogiam važiavimui skirtas „Relax“‟. Galima apjungti abu ir pasiūlyti vairuotojui bei keleiviui asmenišką, unikalią, žavią ir nepamirštamą vairavimo patirtį. Visos pažangiausios technologijos yra savo ruožtu suderintos su kokybiškomis medžiagomis ir detalėmis, pavyzdžiui, odos apdaila, chromuotais elementais, išraiškiomis juodomis apdailos detalėmis – puikiausias kokybės ir patrauklumo pasiekimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių