Quantcast

Pasaulinė premjera: „Alfa Romeo Giulia“ su „Continental“ stabdžių sistema

  • Teksto dydis:

Efektyvesnis ir trumpesnis stabdymo kelias: tarptautinio automobilinės įrangos tiekėjo „Continental“ stabdžių modulis MK C1 pirmą kartą serijiniu būdu pradėtas diegti į integruotą naujosios „Alfa Romeo Giulia“ stabdžių sistemą. „Ypatingai didžiuojuosi, kad mūsų įranga sumontuota tokiame automobilyje kaip „Alfa Romeo Giulia“. Tai yra didelis puikaus inžinierių grupės darbo įvertinimas, kurie kūrė ir serijinei gamybai parengė šią novatorišką stabdžių sistemą, – džiaugėsi Felixas Bietenbeckas, „Continental“ Automobilių dinamikos skyriaus vadovas. – Mūsų sistema sukuria ypatingai didelę stabdymo galią, kuri, veikdama drauge su saugos sistemomis ir užtikrindama trumpesnį stabdymo kelią, padeda išvengti arba žymiai sumažina eismo įvykių pasekmes“.

Naujoji „Continental“ elektroninė stabdžių sistema yra veiksmingesnė, lengvesnė ir kompaktiškesnė už įprastus automobiliuose naudojamus stabdžius. Integruota stabdžių sistema taip pat sumažina pedalo virpesius stabdymo metu, o vairuotojas visada jaučią vienodą spaudžiamo pedalo jėgą, taip užtikrinant didesnį komfortą ir saugumą.

Itin veiksminga stabdžių sistema

Naujojoje sistemoje stabdžių jėgos aktyvavimas, stabdžių stiprintuvas ir saugumo sistemos (stabdžių antiblokavimo ABS ir elektroninio stabilumo ESC sistemos) yra sujungti į vieną kompaktišką ir itin lengvą stabdžių modulį, kuris sveria keturiais kilogramais mažiau nei įprastos stabdžių sistemos. Elektrohidraulinis modulis žymiai greičiau nei įprastos hidraulinės sistemos padidina stabdžių sistemos slėgį, todėl yra gerokai veiksmingesnis kai naudojamas su pažangiausiomis saugos sistemoms, padedančiomis išvengti eismo įvykių ir apsaugoti pėsčiuosius. Be to, šis modulis gali būti diegiamas ir į rekuperacines stabdžių sistemas be jokių papildomų nustatymų, taip padidinant komfortą, užtikrinant saugesnį ir dinamiškesnį važiavimą, taip pat didesnį energijos taupymą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių