Quantcast

„Mitsubishi“ praskleidė būsimo miesto visureigio paslapties šydą

  • Teksto dydis:

„Mitsubishi Motors Corporation“ taikosi prie šių metų 85-osios Ženevos automobilių parodos pagrindinio šūkio – „Į ateitį orientuotas požiūris – galingas, greitas, dinamiškas“. Vertinant kol kas negausias užuominas, būtent toks žada būti „Mitsubishi“ koncepcinis modelis, kurį koncernas pristatys Ženevos automobilių parodoje.

„Mitsubishi“ koncepcinis modelis – tai atvira išpažintis, apie tai, kokia kryptimi žengs korporacija ateityje.

Kol kas atskleidžiama labai mažai detalių, tačiau pirmieji vaizdai žada drąsų, įsimintiną ir veržlų dizainą. Žadama, kad naujojo koncepcinio miesto visureigio širdis bus naujausia dviem ratais varoma „plug-in hybrid electric“ (PHEV) technologijos jėgainė. „Mitsubishi“ taip pat tikina, kad naujasis modelis bus atletiškame kūne įkūnytas inžinerinis šedevras su itin mažu poveikiu aplinkai.

Šiuo metu nėra aišku, kada įvyks koncepcinio modelio virsmas į tikrąjį modelį, kuriuo į kelius išriedės pirmieji šio modelio vairuotojai.

Daugiau detalių paaiškės 85-ojoje Ženevos automobilių parodoje, kuri vyks kovo 5-15 dienomis.  Vasario pabaigoje „Mitsubishi“ žada atskleisti kiek daugiau detalių, tuomet bus atsakyta ir į klausimą, ar tai yra visiškai naujas modelis, ar tiesiog naujos kartos automobilis iš egzistuojančios „Mitsubishi“ modelių šeimos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių