Quantcast

Detroite atidaroma automobilių paroda

  • Teksto dydis:

Garsioji Detroito automobilių paroda įsileis eilinius žiūrovus tik šeštadienį, bet automobilių prekeiviai ir apie šią svarbią pramonę rašantys žurnalistai jau darbuojasi Detroito parodos salėse. Vienas pirmųjų jų darbų – įvertinti ką tik išrinktą Amerikos metų automobilį.

Dar prieš oficialų parodos atidarymą tokios kompanijos kaip „Ford“ ir „Daimler-Benz“ triukšmingai pristatė Amerikos rinkai naujausius produktus, kurie skirti amerikiečiams,vertinantiems didelius automobilius. Kita vertus, jau seniai praėjo tie laikai, kai Detroite buvo pagaminama beveik pusė visų Amerikos automobilių, o užsienietiškų amerikiečiai išvis nežinojo.

Dabar užsienio kompanijos valdo daugiau kaip pusę Šiaurės Amerikos rinkos ir tai dar kartą patvirtino metų automobilio rinkimai. Šių metų automobiliu tapo „Honda Accord“. Tai dešimtos kartos „Accord“, nors japonai tvirtina, kad tai yra visiškai naujas automobilis. Kitoje, itin svarbioje visureigių klasėje, nugalėjo „Volvo XC60“. Vienintelis amerikietiškas automobilis tarp nugalėtojų – „Lincoln Navigator“ – laimėjo didelių džipų kategorijoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių