Quantcast

Premjero rezidencijos rangovas neišrinktas – visų tiekėjų pasiūlymai atmesti

  • Teksto dydis:

Antrą kartą paskelbtas konkursas ieškant premjero rezidencijos Turniškėse rekonstrukcijos baigiamųjų darbų rangovo baigėsi neišrinkus nugalėtojo.

Visų šešių tiekėjų pateiktus pasiūlymus penktadienį nuspręsta atmesti.

Kaip matyti iš viešojo pirkimo procedūrų ataskaitos, pasiūlymai, kuriuos pateikė bendrovės "YIT Kausta", "Dailista", "G & J Group" ir "Garantas", neatitiko pirkimo dokumentuose nustatytų reikalavimų, o bendrovių "Panevėžio statybos trestas" ir "Imstata" pasiūlymai atmeti dėl per didelės, perkančiajai organizacijai nepriimtinos kainos.

Tiekėjų pasiūlytos darbų kainos svyravo nuo 699 tūkst. iki 1 mln. 265 tūkst. litų.

Tai jau antras konkursas, kurį ieškodama premjero rezidencijos rekonstrukcijos baigiamųjų darbų rangovo skelbė Vyriausybės kanceliarija.

Jo laimėtojas būtų turėjęs atlikti vidaus apdailą, įrengti signalizaciją, lauko apšvietimą bei atlikti kitus baigiamuosius darbus.

Liepos pabaigoje Vyriausybės kanceliarijos skelbtas konkursas žlugo, nes jį laimėjusi statybos bendrovė "Portalas" atsisakė pasirašyti sutartį. "Portalas" darbus siūlė atlikti už 479,8 tūkst. litų.

Anksčiau skelbta, kad rezidencijoje liko apie 15 proc. nepadarytų darbų, o tam prireiks 600 tūkst. litų. Jos atnaujinimas jau kainavo apie 4 mln. litų biudžeto lėšų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių