Quantcast

„Wizz Air“ atidaro naują bazę Slovakijoje

  • Teksto dydis:

Pigių skrydžių bendrovė „Wizz Air“ trečiadienį paskelbė apie naujos bazės Košicėje, Slovakijoje, atidarymą. Tai jau 20-oji „Wizz Air“ bazė, kurioje nuo šių metų rugsėjo 14 d. bus bazuojamas ir naujas „Airbus A320“ tipo orlaivis. Iš Košicės keleiviai bus skraidinami 2 naujomis kryptimis – į Donkasterio Šefildo bei Milano Bergamo oro uostus.

Atidariusi naują bazę, „Wizz Air“ iš Košicės siūlo 11 skrydžių trimis kryptimis per savaitę – tai didesnis nei 50 proc. metinis augimas (2015 m. spaliui). Oro linijų bendrovė tiki plėtros Slovakijoje sėkme – skrydžiai į du oro uostus prisidės prie vietinės aviacijos ir turizmo sektorių darbo rinkos gerinimo, keleiviai turės geresnę galimybę įsigyti bilietų patraukliomis kainomis. Bilietai naujaisiais maršrutais jau parduodami, jų kaina 19,99* Eur. Bilietus užsakyti galima interneto svetainėje wizzair.com.

„Šiandieninė naujiena sustiprina bendrovės įsipareigojimus Slovakijai. Veiklą šioje šalyje pradėjome vos prieš 1,5 metų, tačiau jau pervežėme daugiau nei 130 tūkst. keleivių Košicės ir Poprado maršrutais, – sako József‘as Váradi, bendrovės „Wizz Air“ vadovas. – Slovakija šiemet taps 12-ta šalimi, kurioje įsteigėme bazę. Tikimės Slovakijos gyventojams ir jų svečiams pasiūlyti kelionių įdomiomis kryptimis už mažą kainą.“



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių