Quantcast

Vienintelė tunelinė plovykla Klaipėdoje automobilius plaus pusvelčiui

  • Teksto dydis:

„Plovimo pajėgos“ visus klaipėdiečius kviečia rudenį pasitikti švariu automobiliu ir ta proga skelbia didelę akciją visoms plovimo programoms – „Laimės valandas“.

Dar tik praėjusiais metais atidarytoje naujausios kartos tunelinėje plovykloje klientai gali mėgautis išskirtinės kokybės paslaugomis už dar geresnę kainą.

„Laimės valandos“ orientuotos tiek į klientus „vyturius“ – linkusius savo automobilį plautis ankstų rytą (nuo 7 iki 8 val.), tiek į „pelėdžiukus“ – mėgstančius į plovyklą užsukti jau vėlai vakare (nuo 20 iki 22 val.). Būtent nurodytomis valandomis visoms plovimo programoms tunelinėje plovykloje taikoma net 30 proc. nuolaida. Akcija galioja visą rudenį.

„Plovimo pajėgos“ pasitinka rudenį su nauju šūkiu: „Jūsų automobilis nusipelnė daugiau!“.

Taigi, jeigu Jūs taip pat mylite ir saugote savo automobilius, būtinai nieko nedelsę apsilankykite Butkų Juzės g. 11 (greta autobusų stoties) esančioje vienintelėje tunelinėje plovykloje Klaipėdoje, kur galite rasti ir naujai įrengtą penkių vietų bekontaktę savitarnos plovyklą, aštuonių vietų dulkių siurblių sistemą, automobilių kilimėlių plovimo aparatą ar net, esant poreikiui, užpildyti savo automobilio dujų balioną suskystintomis naftos dujomis.

Daugiau informacijos apie „Plovimo pajėgas“ galite rasti puslapyje www.plovimopajegos.lt, o norint pirmam sužinoti apie karščiausias nuolaidas, akcijas ir konkursus, sekite „Plovimo pajėgų“ „Facebook“ paskyrą.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

>Golf juodas

>Golf juodas portretas
Nudraskė todėl,kad ant priekinio stiklo neturi būti jokių gumų.

To gollf

To gollf portretas
tai gal golfo gumos ant snarglių laikėsi

Golf juodas

Golf juodas portretas
Arvariau pirma kart, tai nieko, grazu, bet per antra karta tie sepeciai nudraske visas gumas nuo priekinio stiklo.
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių