Quantcast

Užuomaršos ilgina eiles „Regitroje“

Uostamiestyje vis dar tįsta senojo tipo vairuotojų pažymėjimus atnaujinti norinčiųjų eilės. Nors „Regitros“ Klaipėdos padalinyje dirbama visu pajėgumu, laukiantiesiems tenka apsišarvuoti kantrybe, mat eilė dažną įkalina ne vienai dešimčiai minučių.

Nors senojo tipo vairuotojų pažymėjimai galioti baigė šio mėnesio pradžioje, o vairuotojai buvo raginami nelaukti paskutinės akimirkos, dar ir šiomis dienomis valstybės įmonės „Regitra“ Klaipėdos filiale driekiasi pažymėjimus atsinaujinti norinčiųjų eilės.

Klaipėdos padalinio direktorius Vainius Butinas pastebėjo, kad šiuo metu, palyginti su situacija prieš pat vasario 3 d., kai baigė galioti senieji pažymėjimai, žmonių sulaukiama kiek mažiau.

Vis dėlto pripažįstama, kad lankytojų srautai dar gana dideli, todėl dirbama visu pajėgumu – veikia visi penki langeliai.

Skaičiuojama, kad kasdien paslaugos suteikiamos maždaug 150 žmonių.

Įprastomis dienomis savo eilės tenka palaukti apie keliasdešimt minučių. O kai kurie gyventojai neslėpė, jog užtrukti įstaigoje turėjo ir ilgiau nei valandą.

Filialo vadovas atkreipė dėmesį, kad mažiau žmonių sulaukiama šeštadieniais, todėl skubantieji raginami atvykti būtent tądien.

Pašnekovo teigimu, laiku senojo tipo vairuotojų pažymėjimų nepasikeitusieji paklausti, kodėl taip ilgai delsė, vardija įvairias priežastis – vieni esą buvo išvykę į užsienį, vyresni žmonės sako ilgai neapsisprendę, ar verta atnaujinti dokumentą, o kiti pripažįsta tiesiog pamiršę tai padaryti nurodytu laiku.

Kiek šiuo metu dar yra savo vairuotojų pažymėjimų neatnaujinusių klaipėdiečių, anot filialo direktoriaus, įvardyti sunku.

„Žmonės pas mus gali atvykti iš bet kurio Lietuvos miesto ar vietovės ir keistis pažymėjimus, nėra vieno skaičiaus Klaipėdai. Vasario 3 d. iš viso buvo apie 100 tūkst. nepasikeitusiųjų“, – įvardijo V.Butinas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių