Quantcast

Uosto direkcijai svarbus tiekėjų patikimumas

  • Teksto dydis:

Valstybės įmonei "Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcija" svarbus tiekėjų patikimumas ir tinkamumas teikti paslaugas. Dėl to Uosto direkcija visuose konkursuose kelia reikalavimus dėl konkursuose dalyvaujančių įmonių vadovo ir buhalterio teistumo.

Sprendžiant iš uždarosios akcinės bendrovės "Baltijos bunkeriavimo agentūra" konkursui pateiktų dokumentų, nei jos vadovas, nei buhalteris nebuvo teisti ir tai patvirtino valstybės įmonės "Registrų centras" pažyma. Tuo metu BBA vadovavo generalinis direktorius Andrius Sergijenko.

Šio konkurso sąlygose taip pat buvo reikalavimas, jog tiekėjas turi užtikrinti, kad paslaugoms vykdyti turės reikiamą veikiančią įrangą. Tiekėjas taip pat privalėjo pateikti specializuotų laivų-rinktuvų tinkamumo plaukioti liudijimų kopijas ir klasifikacinės bendrovės dokumentų, patvirtinančių, kad laivai gali rinkti vandens paviršiaus teršalus.

Tokie BĮ Saugios laivybos administracijos išduoti dokumentai buvo pateikti.

Uosto direkcija vadovavosi oficialiais atitinkamų institucijų išduotais dokumentais ir pažymomis, patvirtinančiomis tiekėjo atitikimą keliamoms sąlygoms.

Dar kartą užtikriname, kad Uosto direkcija pranešimų apie incidentus, susijusių bendrovės "Baltijos bunkeriavimo agentūra" teikiamomis paslaugomis, negavo. Apie taršos incidentus uosto akvatorijoje turi pranešti bet kuris uosto naudotojas, pastebėjęs galimą užteršimą.

Norime atkreipti dėmesį, kad atviro konkurso būdu Uosto direkcija pirko atliekų surinkimo ir utilizavimo iš laivų, atvykstančių į Klaipėdos valstybinį jūrų uostą ir teršalų surinkimo ir utilizavimo iš uosto akvatorijos paslaugą.

Vandens tiekimo ir kitas paslaugas perka patys naudotojai, kaip, pavyzdžiui, „Independence“ pats, o ne valstybės įmonė "Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcija".



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių