Quantcast

„Tez Tour“ džiūgauja dėl rekordinės sėkmės

  • Teksto dydis:

Tarptautinis kelionių organizatorius, kuris dalyvaus jau šį savaitgalį sostinėje vyksiančioje „Adventur“ parodoje, fiksuoja rekordiškai aktyvius pardavimus.

„Pardavimai yra tokie aktyvūs, jog parodai dar net neprasidėjus per agentūras kasdien parduodame 50 proc. daugiau kelionių nei pernai analogišku metu“, – sakė Daiva Strumskienė, „Tez Tour“ pardavimų skyriaus vadovė. 

Ruošiantis keliautojų anšlagui, šis kelionių organizatorius planuojančiųjų atostogas lauks viename didžiausių parodos paviljonų. Išsirinkti tinkamiausią kelionę ir susiplanuoti ją iki smulkmenų padės net 36 kelionių konsultantai iš 16-os skirtingų agentūrų.

Visas tris dienas mugėje nestigs ne tik gerų kelionių agentų patarimų, bet ir pramogų, prizų, loterijų, tarp kurių – ir kelionė su visa šeima į Kiprą.

Tarp „Tez Tour“ naujienų – Riminis. Tai – istoriškai vienas seniausių Italijos kurortų, kuriame ilsisi ir patys vietos gyventojai – palei Adrijos jūrą nusidriekę 40 km ilgio auksinio smėlio paplūdimiai. Iš Riminio patogu aplankyti įspūdingiausius Italijos miestus – visai netoliese esančią Veneciją, renesanso sostinę Florenciją ir miestą-valstybę San Mariną. 

Antra itališka „Tez Tour“ naujiena patiks dar aktyvesniems keliautojams – tai didžiausia ir bene pikantiškiausiomis istorijomis intriguojanti Sicilijos sala. Nors daugeliui salos pavadinimas siejasi su Italijos mafija, siciliečiai turistams yra labai draugiški ir juos vertina. Beje, salą itin mėgsta jaunavedžiai, mat Sicilijoje yra daug viešbučių patraukliomis kainomis, kurie orientuojasi būtent į medaus mėnesiui atvykstančias poras. Sicilijos pajūris garsėja labai įvairiomis pakrantėmis – tiks apsilankyti paplūdimių kolekcionieriams.

Neabejingieji Italijai „Adventur“ parodoje taip pat galės rinktis vos pernai pasiūlytą „Tez Tour“ kryptį – Neapolį, kurio pašonėje grūmoja Pompėją kadais pražudęs Vezuvijaus ugnikalnis – ir Sardinijos salą, kuri garsėja gamta.

Kitos geriausiomis kainomis siūlomos kryptys – Turkija, taip pat Ispanija, Graikija ir jai priklausančios Rodo, Kretos salos. Slidinėjimo gerbėjams siūlomi kalnų kurortai Italijos ir Austrijos Alpėse. 


Šiame straipsnyje: tez tourkelionėsAdventur

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių