Quantcast

„Telia Lietuvos“ pajamos šiemet augo 3,3 proc.

  • Teksto dydis:

Švedijos telekomunikacijų koncerno "Telia Company" valdoma Lietuvos televizijos, interneto ir mobiliojo ryšio paslaugų teikėja "Telia Lietuva" per pirmąjį šių metų ketvirtį gavo 85,3 mln. eurų pajamų - 3,3 proc. daugiau nei 2015 metų sausį-kovą, kai įmonės pajamos siekė 82,5 mln. eurų.

Bendrovė per "Nasdaq" Vilniaus biržą pranešė, kad įmonės grynasis pelnas pirmąjį šį ketvirtį sumažėjo 6,5 proc. iki 10,1 mln. eurų.


Šiame straipsnyje: Telia Lietuvapajamosaugimas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Petras Kuprys

Petras Kuprys portretas
Manes nestebina, nes dalis ju pajamu yra gautos apgaudinejant klijentus. Po truputi pridedant is"lubu" po keleta euru kas menesi, o jei zmogus neapsiziuri uz ka padidintos saskaitos, tai ir moka moka. Jei pastebi , tai geriausiu atveju uz paskutinius tris menesiu gali reiksti pretenzijas, bet be garantijos kad geranoriskai sugrazins, tdel reiks kreiptis i teisma. Taciau rekes surinkti irodymus, o jokiu dokumentu, atsakymu kodel taip elgiamasi-negausite. tam rekalingo bus teismo ipareigojimas. Tam reikalingas 5-7 menesiu gincui teisme spresti. Per ta laika dar, jei toliau nemokesite, prasides grasinimai ir priskaiciavimai, atseit, uz administravima kas menesiniai mokesciai, perspejimai apie atjungima televizijos, interneto ir kitu grasinimu. Dazniausiai zmogus del ramybes sumoka, nusispiauna ir pereina i kitas bendroves. Kai laimesiu ginca per soc.tinklus pranesiu kaip su Telios sukciavimo budu igytais "Pelnais" kovoti
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių