Quantcast

Teisingam studijų krypties ar būsimos karjeros pasirinkimui – speciali konsultacija

  • Teksto dydis:

Asmenybės vertinimo konsultacija – pirmas žingsnis norint įsivertinti savo asmenybės stipriąsias puses, teisingai pasirinkti studijų kryptį ir būsimą karjerą.

Kiekvienas iš mūsų svajoja apie darbą, kuriame jaustųsi pilnavertis, darytų tai, ką sugeba geriausiai bei atskleistų visas savo asmenybės spalvas.

Asmenybės vertinimo konsultacija atliekama pasitelkiant tris psichologinius testus, kurių rezultatai aptariami susitikimo su psichologe metu.

Būtent šios konsultacijos dėka jūs sukursite savo sėkmės istoriją, darbą paversite hobiu ir puikiai jausitės atlikdami visas patikėtas užduotis.

Daugiau informacijos dėl konsultacijų: telefonu – +37062 050 988

Kompanijos „noriu personalo sprendimų grupė“ psichologė-atrankų konsultantė taip pat yra mokslų daktarė, daugiau nei 15 metų dirbanti kandidatų vertinimo ir personalo atrankų srityje, konsultuojanti įmonių vadovus dėl kandidatų pasirinkimo, puikiai pažįsta šių dienų rinkos poreikius bei žino sėkmingiausias karjeros istorijas.

Su mūsų pagalba jūsų karjeros istorija gali taip pat būti viena iš sėkmingiausių!

Kviečiame jau šiandien sužinoti visas savo galimybes šių dienų darbo rinkoje bei pasirinkti darbą, kuris būtų suderintas su jūsų asmenybės profiliu.

Vieta – Kaunas, K. Donelaičio g. 62/V. Putvinskio g. 53;

Kaina – 140 eurų;

Daugiau informacijos dėl konsultacijų: telefonu – +37062 050 988;

Jeigu turite klausimų, rašykite – kaunas@personalogrupe.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių