Quantcast

A. Širinskienės tyrimo komisijoje liudys „Lietuvos energijos“ vadovas

Trečiadienį „valstietės“ Agnės Širinskienės vadovaujamoje Seimo laikinojoje tyrimo komisijoje dėl galimos neteisėtos įtakos ir poveikio Lietuvos politikams kviečiamas „Lietuvos energijos“ valdybos pirmininkas ir generalinis direktorius Darius Maikštėnas.

Posėdžio metu bus norima išgirsti D. Maikštėno paaiškinimus, susijusius su vėjo jėgainės pirkimo-pardavimo sandoriais bei pateiktais dokumentais.

„Jam buvo užduota daug klausimų, ir dalis atsakymų gauta raštu, bet dėl šių dokumentų pateikimo kyla dar daugiau klausimų, todėl norėsime juos rytoj užduoti“, - teigia Seimo narė A. Širinskienė.

ELTA primena, kad Seimas 2018 m. rugsėjo pabaigoje sudarė A. Širinskienės vadovaujamą komisiją, kuri turėtų aiškintis asmenų ar jų grupių neteisėtą įtaką.

Opozicija abejoja A. Širinskienės vadovaujamos komisijos objektyvumu ir teikiama nauda. Pasak jų, komisija neproduktyvi ir užsiima tiesiog politiniu kerštavimu. Savo išvadas tyrėjai turėtų pateikti iki šių metų gegužės 1 dienos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nuomone.

Nuomone. portretas
Stai kokiais mastais dirba Sirinskiene.Tik is to naudos jokios.Tai tik smeizikiski pareiskimai.Tai tik rinkiminiai triukai.Manau jie isrinkti dierbti,one sedeti ir kurti smeizto akcijas,aferas.Manau laikas juos sustabdyti.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių