Quantcast

„Ryanair“ Baltijos šalyse – jau 10 metų

  • Teksto dydis:

Penktadienį populiariausia Europos pigių skrydžių bendrovė "Ryanair" švenčia 10 metų veiklos Baltijos šalyse jubiliejų. Jubiliejaus šventė įvyko Rygos oro uoste, iš kurio 2004 m. spalį "Ryanair" pradėjo pirmuosius skrydžius iš Baltijos šalių į Londoną (Stanstedo oro uostą) ir Frankfurtą (Hano oro uostą).

Penktadienį populiariausia Europos pigių skrydžių bendrovė "Ryanair" švenčia 10 metų veiklos Baltijos šalyse jubiliejų. Jubiliejaus šventė įvyko Rygos oro uoste, iš kurio 2004 m. spalį "Ryanair" pradėjo pirmuosius skrydžius iš Baltijos šalių į Londoną (Stanstedo oro uostą) ir Frankfurtą (Hano oro uostą). Šventėje, skirtoje pažymėti šią svarbią "Ryanair" sukaktį, dalyvavo ir Airijos ambasadorius Latvijoje J. E. Aidan Kirwan bei Rygos tarptautinio oro uosto valdybos pirmininkas.

"Ryanair" išplėtė veiklą Baltijos šalyse 2005 m. rugsėjį pradėjusi skrydžius iš Lietuvos Kauno oro uosto į Stanstedo oro uostą Londone. 2010 m. Kauno oro uostas tapo pirmąja ir kol kas vienintele "Ryanair" baze Baltijos šalyse. Vėliau tais pačiais metais bendrovė ėmė skraidyti iš Talino, Estijos. Ketvirtuoju "Ryanair" oro uostu Baltijos šalyse tapo Vilniaus oro uostas, iš kurio "Ryanair" ėmė skraidyti 2011 m. gegužę.

Per dešimt metų "Ryanair" pervežė daugiau nei 15 mln. keleivių iš ir į tris Baltijos valstybes. Šiuo metu "Ryanair" siūlo daugiau nei 50 maršrutų iš Talino, Rygos, Kauno ir Vilniaus, įskaitant neseniai pradėtus maršrutus į Kelną (iš Rygos), Šanoną (iš Kauno) ir Madridą (iš Vilniaus). Šiais metais "Ryanair" perveš iki 2,3 mln. keleivių iš Baltijos šalių. Tokiu būdu bendrovė išlaikys 2 300 darbo vietų turizmo sektoriuje keturių oro uostų apylinkėse ir vykdo "Ryanair" įsipareigojimą investuoti Estijoje, Latvijoje ir Lietuvoje.

Elina Hakkarainen iš "Ryanair":

"Per 10 metų "Ryanair" iš viso pervežė daugiau nei 15 mln. keleivių trijose Baltijos šalyse. Labai džiaugiamės šiandien Rygoje, kurioje pradėjome savo veiklą Baltijos šalyse 2004 m. spalį, švęsdami 10 metų veiklos Baltijos šalyse sukaktį. Dabar "Ryanair" siūlo daugiau nei 50 puikių pigių maršrutų iš Talino, Rygos, Kauno ir Vilniaus, o nuo šiandien mūsų tinklapyje prasideda ir 2015 m. vasaros sezono skrydžių pardavimas. Tikimės, kad "Ryanair" toliau augs ir sėkmingai veiks visose trijose Baltijos šalyse ir ateityje!"

Mūsų keleiviai Baltijos šalyse gali mėgautis daugeliu paslaugos pagerinimų, įskaitant galimybę į saloną pasiimti antrą mažą rankinio bagažo vienetą, pasirinkti pageidaujamas vietas, naudoti "Family Extra"(šeimos skrydžiams) ir "Business Plus" (verslo skrydžiams) paslaugomis bei "Ryanair" programėle, todėl mūsų bendrovė yra idealus pasirinkimas kitas savo atostogas planuojančioms šeimoms ir draugams.

Švęsdama savo 10 metų veiklos jubiliejų Rygoje ir Baltijos šalyse "Ryanair" vykdo specialų vietų išpardavimą kelionėms lapkritį ir gruodį. Šis vietų išpardavimas galioja 15 "Ryanair" vykdomų Baltijos maršrutų, pavyzdžiui, iš Talino į Oslo Rygės oro uostą, iš Rygos į Kelną, iš Kauno į Frankfurto Hano oro uostą ir iš Vilniaus į Milano Bergamo oro uostą, ir vyksta iki lapkričio 3 d., pirmadienio, vidurnakčio (00:00 val.). Neabejojame, kad tokių neįtikėtinai mažų kainų vietos iš karto bus išgraibstytos, todėl skatiname savo klientus užsisakinėti skrydžius Ryanair.com kuo greičiau, kol dar yra vietų".



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių