Quantcast

„Rimi Hypermarket“: pirma atidarys, tada ieškos kaltų

  • Teksto dydis:

Dėl statybos defektų uždarytą „Rimi Hypermarket“ pastatą Vilniaus Linkmenų gatvėje gali būti leista naudoti jau šį rudenį.

Dabar visą dėmesį į defektų šalinimą sutelkusi pastato savininkė „BM būstas“ dar nesuskaičiavo, kokio dydžio bus nuostoliai, bet tikisi, kad juos prisiims projektuotojai ir jų civilinę atsakomybę apdraudusios draudimo kompanijos, rašo „Verslo žinios“.

„Kol kas mums nėra aišku, ar defektai atsirado dėl gamtos reiškinių, ar dėl klaidingų konstrukcinių skaičiavimų“, - teigia Vilniaus miesto savivaldybės Statinių naudojimo priežiūros poskyrio vedėjas Tauras Varenbergas. Anot jo, atidaryti pastatą bus galima tik pašalinus visus defektus.

„Rimi Lietuva užsakymu ekspertizę atliekanti Kauno bendrovė „Ekspertika“ artimiausiu metu turėtų pateikti išvadas dėl pastato būklės ir defektų atsiradimo priežasčių. „BM būsto“ vadovas Igoris Leontjevas tikisi, kad iki rugsėjo vidurio pavyks atlikti visus ekspertų įvardytus darbus ir atiduoti pastatą nuomotojai mažmeninės prekybos bendrovei „Rimi Lietuva“.


Šiame straipsnyje: rimiparduotuvėstatybos brokas

NAUJAUSI KOMENTARAI

>kauniečiui

>kauniečiui portretas
nebijok, netaps. Skaičiau, kad anie du jau nebesijungs. Kaip reikės gyventi? O ko ten eiti iš viso? Kainos pas juos didžiausios.

kaunieti eik parukyti ar pasmaukyti

kaunieti eik parukyti ar pasmaukyti portretas
Visi prekybcentriai yra to pacio lygio, -tai reiskia, kad ju tikslas tik pelnas bet kokia kaina!

Kaunietis

Kaunietis portretas
Šlykščiausias tinklas Lietuvoje.Net nežinau,kaip reiks gyventi,kai ir IKI tinklas taps Rimi.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių