Quantcast

Registrų centras laikinai stabdo galimybę pateikti finansines ataskaitas

  • Teksto dydis:

Registrų centras laikinai iki birželio 4 d. stabdo galimybę pateikti metinių finansinių ataskaitų rinkinius, todėl klientų iki kitos savaitės pirmadienio prašoma nesijungti ir neteikti ataskaitų rinkinių.

Sprendimas laikinai sustabdyti finansinių ataskaitų teikimą priimtas kol kas nepavykus visiškai pašalinti sutrikimo ir užtikrinti nepriekaištingą sistemos veikimą.

Kadangi sistemos apkrova gegužės mėnesį itin didelė, o sutrikimas pastebėtas paskutinėmis termino pateikti ataskaitas dienomis, Registrų centras finansines ataskaitas už 2017 metus, pateiktas iki šių metų birželio 15 d., dėl nenumatytų ir ne dėl klientų kaltės susidariusių aplinkybių laikys pateiktomis laiku ir neįtrauks į dokumentų laiku nepateikusių juridinių asmenų sąrašus.

Įmonė nuoširdžiai atsiprašo klientų dėl apmaudžių nesklandumų, patikina, kad supranta ir priima klientų susirūpinimą bei sutelkė visus reikalingus pajėgumus gedimui pašalinti.

Visiškai pašalinus sutrikimą ir atstačius korektišką sistemos darbą, apie tai nedelsiant bus paskelbta pranešimu spaudai bei Registrų centro svetainėje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių