Quantcast

R. Valatka tapo „Eltos“ vyriausiuoju redaktoriumi

  • Teksto dydis:

Nacionalinės naujienų agentūros „Elta“ vyriausiuoju redaktoriumi paskirtas žurnalistas ir apžvalgininkas Rimvydas Valatka, pirmadienį pranešė bendrovė.

Ligšiol šias pareigas ėjusi Eleonora Budzinauskienė toliau dirbs pirmąja vyriausiojo redaktoriaus pavaduotoja.

Pasak R.Valatkos, svarbiausias jo tikslas – užtikrinti aukščiausio lygio profesinius bei etinius žurnalistikos standartus, įgyvendinant ambicingus agentūros plėtros planus.

„Darbą pradedu radęs vieningą supratimą su naująja agentūros savininke dėl principinių nuostatų, užtikrinant ne tik operatyviausių, bet ir patikimiausių naujienų sklaidą“, – pranešime sakė naujasis „Eltos“ vyriausiasis redaktorius.

39 metus žiniasklaidoje veikiantis R.Valatka dirbo naujienų portalų 15min.lt, lrytas.lt, žurnalo „Veidas" vyriausiuoju redaktoriumi. Pastaruoju metu jis veda savaitines laidas „Info TV“ televizijoje ir „Žinių radijuje“, komentuoja aktualijas portale delfi.lt. R.Valatka sako tęsiantis šią apžvalgininko veiklą.

„Eltos“ direktore nuo šių metų rugpjūčio dirba verslininkė Gitana Markovičienė, ji tęsia sandorį dėl kontrolinio agentūros akcijų paketo įsigijimo iš leidėjo Vito Tomkaus, teigia bendrovė.


Šiame straipsnyje: Rimvydas Valatkaelta

NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Valkata ir 'Eltoje' TIK valkata. O tas va'Latka - subankrotino 'Veidą', dabar 'Eltos' ėmėsi.

Vidas

Vidas portretas
Labai pasiputes ir tendencingas zmogus Nemanau kad tai protingas pasirinkimas

taigi

taigi portretas
Vyriausias propagandistas už tris judo dolerius.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių