Quantcast

Pradedama naujo Lietuvos pašto vadovo paieška

Susisiekimo ministerija pradeda naujo valstybės valdomo Lietuvos pašto vadovo paiešką - paskelbta vieša kandidatų atranka. Naujasis įmonės vadovas pakeis rugpjūčio pradžioje atleistą Liną Minderienę.

Bendrovė pranešė, kad atranką organizuoja personalo atrankos bendrovė „J.Friisberg & Partners“.

Kandidatai dokumentus gali pateikti iki spalio 10 dienos, bet terminas gali būti pratęstas. Įmonės generalinį direktorių iš pasiūlytų kandidatų rinks ir skirs bendrovės valdyba.

Būsimasis Lietuvos pašto vadovas turi turėti nepriekaišingą reputaciją, teisės, vadybos, verslo administravimo arba ekonomikos universitetinį išsilavinimą, 2 metų ar daugiau vadovavimo didelei įmonei ar grupei patirties. Jis taip pat turi būti susipažinęs su pašto paslaugų, finansų rinkomis, priežiūros sistema, riziką ribojančiais ir paslaugas reglamentuojančiais reikalavimais.

Šešerius metus Lietuvos paštui vadovavusi L.Minderienė atleista dėl netinkamai įgyvendintų pinigų plovimo prevencijos priemonių - ji ne visuomet pranešdavo Finansinių nusikaltimų tyrimo tarnybai (FNTT) apie daugiau nei 15 tūkst. eurų vertės operacijas grynaisiais, taip pat įtartinas finansines operacijas.

Platų paslaugų tinklą šalyje turinti Lietuvos pašto grupė teikia ir finansines paslaugas - renka įmokas, teikia turto draudimo, mokėjimo sąskaitos, vartojimo paskolų, automobilių lizingo, vietinių bei tarptautinių pinigų perlaidų siuntimo ir gavimo paslaugas. 


Šiame straipsnyje: Lietuvos paštasvadovasatranka

NAUJAUSI KOMENTARAI

Ukininkas

Ukininkas portretas
Biski veluojat, grybai baigiasi , su kiekviena diena pasirinkimas vis mazeja.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių