Quantcast

Poilsiautojus iš Vilniaus į Antaliją skraidins turkų avialinijos „Corendon“

Pirmąją šv. Velykų dieną iš Vilniaus tarptautinio oro uosto kils pirmasis užsakomasis kelionių organizatoriaus „Plius Travel“ lėktuvas, skrisiantis maršrutu Vilnius – Antalija. Kiekvieną sekmadienį „Plius Travel“ skrydžius į Turkiją ir atgal vykdys turkų avialinijos „Corendon“.

Po poros savaičių, gegužės 4 d., „Plius Travel“ pradės skrydžius į Graikiją, Kretą. Į šią lietuvių pamėgtą salą, jos regioną Chaniją, vasaros sezonu kas savaitę skraidins graikų avialinijos „Aergean Airlines“.

„Skrydžius vykdysiančios graikų bei turkų avialinijos pasirinktos atsižvelgiant į jų sukauptą patirtį – tiek „Corendon“, tiek „Aergean Airlines“ veikia daugiau nei 10 metų ir turi visas technines bei finansines galimybes užtikrinti reikiamą komfortą mūsų poilsiautojams. Jų lėktuvų parkas jaunas, orlaiviai patogūs ir saugūs. Be to, finansinės skrydžių sąlygos, kurias mums pavyko suderinti su šiomis avialinijomis, leidžia poilsiautojams pasiūlyti racionalias kelionių kainas“, – sako „Plius Travel“ valdančios UAB „Freshtravel“ vadovas Gediminas Kerys.

„Dar prieš atlikdamas užsakymą poilsiautojas sužino visos kelionės kainą, įskaitant skrydį, apgyvendinimą, pervežimą į viešbutį, bagažo ir kitus būtinus mokesčius. Ne pirmus metus dirbdami kelionių versle, žinome, jog galutinė, aiškiai pateikiama kaina ypatingai svarbi racionaliai savo biudžetą planuojantiems, taupantiems žmonėms“, – sako G. Kerys.

Žiemos sezonu „Plius Travel“ kelionių geografiją išplės skrydžiai į Ispaniją. Planuojama, kad iki metų pabaigos „Plius Travel“ paslaugomis pasinaudos ir į poilsines keliones išvyks apie 12 tūkst. turistų. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

tiotema

tiotema portretas
Vakar tik gryzom su sia kompanija is Turkijos,likome labai patenkinti.Aciu Plius Travel kompanijai.

ingera

ingera portretas
kazkur girdejau, akd tos visos nuolaidos suteikiamos organizatoriu komisiniu kaina, o paskui taip kai nieko neuzdirba is tu kelioniu ir bankrutuoja, o zmonem -ragai

marijuska

marijuska portretas
visi pigus o kai reikia teset pazadus gaunas brangiau ir dar nezinai uz ka moki
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių