Quantcast

Nuo kovo pabaigos atsiras skrydžiai iš Palangos į Varšuvą

  • Teksto dydis:

Lenkijos nacionalinė oro vežėja LOT nuo kovo pabaigos pradės reguliariai skraidinti iš Palangos į Varšuvą, teigia bendrovės atstovas.


 

Lenkijos nacionalinė oro vežėja LOT nuo kovo pabaigos pradės reguliariai skraidinti iš Palangos į Varšuvą, teigia bendrovės atstovas.

„Mes labai tikimės, kad jau dabar daugelis keleivių iš Vilniaus persėda Varšuvoje. (...) Su šiuo skrydžiu mes parodome, kad norime augti Lietuvoje. Mes tikime, kad galėtume tapti lyderiaujančia oro linija Lietuvoje“, - spaudos konferencijoje Vilniuje ketvirtadienį sakė LOT atstovas spaudai Adrianas Kubickis.

Jo teigimu, skrydžiai prasidės kovo 30 dieną ir vyks 3 kartus per savaitę, o vėliau jų skaičius gali būti padidintas iki 6.

„Mes matome didelį Lenkijos kompanijų, kurios investuoja regione, darbuotojų, taip pat jūrininkų, kurie dirba Klaipėdoje, potencialą. Yra didelis verslo srautas iš Palangos į kitus Europos miestus, be to, auga turistų potencialas“, - komentavo A.Kubickis.

Pasak jo, konkrečių plėtros planų Lietuvoje LOT kol kas nėra numačiusi. Šiuo metu bendrovė 20 kartų per savaitę skraidina iš Vilniaus į Varšuvą.

Nuo kovo du kartus per savaitę iš Palangos į Londono Standstedo oro uostą skraidins Airijos pigių skrydžių bendrovė „Ryanair“, o Vengrijos „Wizz Air“ - į Londono Lutono oro uostą.

Baltarusijos „Belavia“  birželį pradės skrydžius į Palangą iš Minsko, į Palangą taip pat sugrįš Rusijos „Rusline“, kuri skraidins iš Maskvos.

Šiuo metu Palangos oro uoste veikia SAS, „Norwegian“ ir „airBaltic“, skraidinančios į Kopenhagą, Oslą ir Rygą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių