Quantcast

„Nesė pramogų bankui“ – aukščiausias įvertinimas

  • Teksto dydis:

Šiemet „Nesė pramogų bankas“ kartelę pakėlė maksimaliai aukštai – Valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos (VMVT) specialistai už puikią higienos būklę skyrė 5 puodelius.

Specialistų išvados tik dar kartą patvirtino, kad kitokius patiekalus kuriantys barai „Easy Lounge“, „Irish Nesė Pub“ ir „Nesė Whisky Bar“ siūlo jums ne tik su meile, bet ir kokybiškai bei saugiai pagamintą maistą.

Viešojo maitinimo paslaugas teikiančių įmonių higienos būklė vertinama nuo 1 iki 5 balų.  Planiniai patikrinimai be išankstinio įspėjimo atliekami nuo 2013 metų.

Higienos ekspertai vertina aptarnaujančio personalo darbą,  kokia yra patalpų,  technikos, įrangos, kitų naudojamų priemonių būklė ir priežiūra, patiekalų gaminimo atitikimas higienos taisyklėms, ar patiekalai ruošiami pagal patvirtintas receptūras ir technologinius aprašymus.

Reitingavimas vyksta  pagal surinktų balų skaičių. 5 puodeliai skiriami viešojo maitinimo įstaigoms, kurios surenka 91-100 balų.

5 puodeliai byloja apie puikią higienos būklę, 4 – apie gerą, 3 – apie patenkinamą, 2 – apie blogą, 1 puodelis skiriamas labai blogos higienos būklės kavinėms ir barams.

Barus, įsikūrusius Klaipėdos „Nesė pramogų banke“, valdo kompanijai „Nesė group“ priklausanti įmonė „Sėkmės tiltas“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių