Quantcast

Nesaugūs „Ikea“ šviestuvai atšaukiami iš rinkos: gali sukelti pavojų

  • Teksto dydis:

„Ikea“ atšaukia iš rinkos dalį lubinių šviestuvų „Calypso“, kuriuos pirkėjai galėjo įsigyti nuo 2016 m. rugpjūčio 1 d.

Pirkėjai, įsigiję atšaukiamos partijos, pažymėtos skaičiais nuo 1625 iki 1744, šviestuvus, raginami juos atnešti į „Ikea“ parduotuvę ir atgauti sumokėtus pinigus arba iškeisti į naują CALYPSO šviestuvą. Minėtos partijos šviestuvai atšaukiami gavus vartotojų skundų apie nukritusį gaubtą.

Nors tikimybė, kad šių šviestuvų gaubtai nukris yra nedidelė, rūpinantis pirkėjų saugumu, iš rinkos atšaukiami visi minėtos partijos gaminiai ir Lietuvoje. Visi pirkėjai, kurie „Ikea“ parduotuvėje įsigijo šiuos šviestuvus, kviečiami patikrinti jų pagaminimo partiją ir, radus skaičius nuo 1625 iki 1744, atnešti gaminį į parduotuvę Vilniuje arba prekių užsakymo ir atsiėmimo vietas Kaune bei Klaipėdoje.

Visos „Ikea“ prekės yra tikrinamos ir atitinka gamybos standartus bei teisės aktų reikalavimus. Šiuo atveju, gavus vartotojų skundų, buvo imtasi atsargumo priemonių ir iš rinkos atšaukiami visi minėtos partijos gaminiai.

Siekiant pakeisti šviestuvą ar atgauti už jį sumokėtus pinigus, pirkimo kvito nereikės, užteks atsinešti iš rinkos atšaukiamą šviestuvą.

Toliau pateikiama instrukcija, kaip saugiai išmontuoti šviestuvą ir patikrinti, ar jis yra iš atšaukiamos partijos.

1. Atsargiai atlenkite judamą šviestuvo gaubto metalinį spaustuką.

2. Laikydami atlenktus judamus metalinius spaustukus, nuimkite šviestuvo gaubtą.

3. Suraskite keturženklį kodą. Jeigu šviestuvas pažymėtas skaičiais nuo 1625 iki 1744, jį reikėtų grąžinti į „Ikea“ parduotuvę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Dd

Dd portretas
Blemba nu komentatoriai tai tragedija.. visiskas sovietinis mastymas likes... gi parasyta atnesi ir grazins, o kaip tu ten atlankstysi ir panasiai, koks skirtumas?? Vis tiek juos utilizuos... kitas raso ka ikea galima is vis pirkt?? Beveik visa savo busta is ikea apstaciau ir statyciau dar! Modernu ir kainos geros! O ten i visikias baldu juras, gintaro baldus galit pensininkai varyt ir pirkt, visiskai jokio grozio baldo, statiska ir begalo brangu kai pardavejas tikina kad achujiena kokybe.. na ir ka ta kokybe ? As baldo niekada nepirksiu 20metu, per tiek laiko jis moraliskai psens, ir kas is to kad laikys? Max 5-6metams ir pakeiti.. reikia atsinaujinti !

...

... portretas
Che: "Atsargiai atlenkite judamą šviestuvo gaubto metalinį spaustuką" - po tokio atlenkinėjimo ir kiti gaubtai ims kritinėt... tik jų niekas nekeis, būsit priversti naujus šviestuvus pirkt.

as

as portretas
Tulcikas, pasakysi,kad nukrito :)
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių