Quantcast

Neįprasta gimtadienio dovana – 30 232 eurai

  • Teksto dydis:

Sausio 15 d. vienas kaunietis nuo žmonos gimimo dienos proga gavo dovanų „Teleloto“ bilietą. Ir štai po savaitės jiedu, besišypsantys ir laimingi, jau sėdi loterijos atstovybėje Vilniuje – atvyko atsiimti vyro laimėto Didžiojo prizo.

Su žmonos per gimtadienį padovanotu loterijos bilietu vyras laimėjo 30 232 eurus.

„Abu važiavome po darbų namo, stabtelėjome parduotuvėje, žmona nuėjo nupirkti kažko skanaus vakarui, grįžusi į automobilį ištiesė man „Teleloto“ bilietą sakydama, kad čia gimtadienio dovana man“, – prisiminė Didžiojo prizo laimėtojas.

Patikrinus bilietą ir pranešus artimiesiems, vyru netikėjo nei žmona, nei dukra. „Turbūt kaip ir visi, bilietą tikrinau kelis kartus“, – juokėsi kaunietis. O jo žmona prisipažino, kad šiuo metu jų šeimą lydi sėkmė. „Prieš Naujus metus taip pat pirkau „Teleloto“ bilietų – laimėjau pakvietimą į TV studiją. Ten puikiai praleidome laiką“, – pasakojo moteris, kurios vyras po daugiau nei dviejų savaičių laimėjo 30 232 eurus.

Sutuoktiniai, dirbantys Lietuvos kariuomenėje, pasidalijo ir savo mintimis apie tai, kam skirs laimėjimą.

„Greičiausiai padalinsime viskam po truputį: buičiai, vaikams, pramogoms ir labdarai. Norėtųsi laimėjus ir kažkam paaukoti“, – kalbėjo juodu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Edmundas

Edmundas portretas
Kaip pastebėjau visi kas laimi nemažas sumas sako , jog laimėjo su dovanotu bilietu - labai įdomu .

gramatika

gramatika portretas
jei pabaigoje skaičius - 2, tai laimėjo (...) eurus, o ne eurų.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių