Quantcast

Naujoje „Litgrid“ valdyboje – 3 nauji nariai

  • Teksto dydis:

Elektros perdavimo bendrovės "Litgrid" akcininkai penktadienį išrinko naują valdybą, kurioje iš ankstesnės valdybos liko tik įmonės vadovas Daivis Virbickas bei Perdavimo tinklo departamento direktorius Vidmantas Grušas.

Bendrovė per "Nasdaq" Vilniaus biržą pranešė, jog naujoje valdyboje taip pat dirbs "Litgrid" akcininkės "Epso-G" infrastruktūros direktorius Rimvydas Štilinis ir strategijos bei vystymo direktorius Nemunas Biknius. Nepriklausomu nariu išrinktas Latvijos įmonės "Ergo Invest" vadovas Domas Sidaravičius.

Be D.Virbicko ir V.Grušo, anksčiau valdyboje dirbo "Litgrid" Strateginės infrastruktūros departamento vadovas Karolis Sankovskis, Finansų departamento direktorius Rimantas Busila ir Informacinių technologijų, telekomunikacijų ir administravimo departamento direktorius Rolandas Masilevičius, kuris gegužės pradžioje atsistatydino.

Bendrovės akcininkai taip pat nutarė, kad jos auditą už ne daugiau nei 19,2 tūkst. eurų atliks bendrovė "PricewaterhouseCoopers" (PwC).

97,5 proc. "Litgrid" akcijų priklauso Energetikos ministerijos valdomai bendrovei "Epso-G". "Litgrid" akcijos kotiruojamos biržos Papildomajame prekybos sąraše.


Šiame straipsnyje: Litgridvaldybanauji nariai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių