Quantcast

„Mitnija“ 2017 metais dirbo pelningai

  • Teksto dydis:

„Mitnija“, viena didžiausių statybos kompanijų Lietuvoje, 2017 m. gavo 82 mln. eurų pardavimo pajamų, 19 proc. daugiau nei 2017 m. (69 mln. eurų).

Praėjusiais metais 89 proc. pajamų įmonė gavo iš privačių, 11 proc. – iš viešojo sektoriaus užsakymų. 2018-uosius metus „Mitnija“ pradėjo užsakymų portfelyje sukaupusi statybos darbų už 130 mln. eurų.

„Mitnijos“ generalinis direktorius Julius Gendvilis teigia, kad 2017 m. kompanijai buvo tvaraus augimo metais.

„2017 m. stabiliai augome, stiprinome santykius su mūsų nuolatiniais ir naujais klientais, investavome į darbuotojų tobulėjimą ir gerinome vidinius verslo procesus. Be to, plėtėme veiklą Jungtinėje Karalystėje, kur gavome 5 mln. eurų pajamų, taip pat laimėjome pirmąjį užsakymą Latvijoje, kur kartu su latvių statybos bendrove „Merks“ statome daugiau nei 100 mln. eurų vertės „Akropole“ prekybos ir pramogų centrą.

2018 m. planuojame gauti 110 mln. eurų pajamų. Nuosekliai įgyvendindami kompanijos strategiją, mes ir toliau didžiausią dėmesį skirsime darbo kokybei, profesionaliam klientų aptarnavimui ir nuolatiniam tobulėjimui. Kaip ir anksčiau, „Mitnijos“ užsakymų portfelyje bus tik pelningi užsakymai, įmonės pinigų srautai bus teigiami, o statybos projektų rizikos kontroliuojamos profesionaliai ir laiku. Šiais metais mes dar aktyviau investuosime į darbuotojų profesinį tobulėjimą, paslaugų ir vidinių procesų gerinimą, taip pat dar didesnį dėmesį skirsime darbų saugai ir aplinkosaugai.“

2017 m. „Mitnija“ pradėjo statyti „Akropole“ prekybos ir pramogų centrą Rygoje; baigė statyti „M.M.M. projektų“ verslo centro, kuriame įsikūrė „Danske“ banko Globalių paslaugų centras, pirmąjį etapą Vilniuje, ir pradėjo šio verslo centro antrąjį etapą; pastatė naują biurų ir logistikos pastatą „Aprangos“ grupei, įgyvendino kitus projektus. „Mitnija“ taip pat suprojektavo ir pastatė (Design & Build paslauga) logistikos centrą įmonių grupei „Aibė“ ir tęsė projektavimo ir statybos darbus NATO ir JAV kariuomenei modernizuojant Lietuvos ir Latvijos karinių oro pajėgų aviacijos bazes Šiauliuose ir Lielvardėje.


Šiame straipsnyje: MitnijaJulius Gendvilispelnas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Kaunas

Kaunas portretas
Istorija Mitnijos lai papasakoja mockus...

NA NA

NA NA  portretas
kiek suprantu šitas naftos fabrikėlis yra prichvatizuotas Maximos ,tai ne viską Maxima gražino Lietuvos valstybei ,Grybauskaitė ,juodai dienai pasiliko sau neblogą kąsnelį ,tai gal Maxima galėtu sumažinti kainas ,.kaip sakai , Grybauskaite ,,,sėkmės ,tam davė ,tam davė ,o tam ir neliko ,,,
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių