Quantcast

„McDonald’s“ vasaros sezonui ieško 100 darbuotojų

  • Teksto dydis:

Restoranų tinklas „McDonald’s“ vasaros sezonui ieško 100 naujų darbuotojų, o Baltijos šalyse iš viso ketina sukurti 350 naujų darbo vietų.

Bendrovė taip pat praneša, kad visų darbuotojų atlyginimus vidutiniškai kilstelėjo 5 proc. Darbo užmokesčio didinimas prognozuojamas ir metų eigoje, siekiant išlaikyti patrauklaus darbdavio pozicijas konkurencingoje rinkoje.

Šiuo metu restoranų tinklas „McDonald’s“ Lietuvoje turi 11 restoranų, kuriuose kasmet apsilanko beveik 8 mln. lankytojų. Iš viso Lietuvos restoranuose dirba 626 darbuotojai, o trijose Baltijos valstybėse – 1782 darbuotojai.

Vasaros sezonui planuojama priimti 100 laikinų darbuotojų, kuriems vėliau būtų sudarytos sąlygos tęsti savo karjerą restoranų tinkle. Kasmet „McDonald’s“ į darbuotojų mokymų programas ir motyvacines sistemas investuoja per 100 tūkst. eurų, o praėjusiais metais beveik 80 proc. bendrovės darbuotojų dalyvavo mokymuose.

„Vien pernai 110 mūsų darbuotojų, o tai sudaro beveik 18 proc. visų darbuotojų Lietuvoje, palypėjo karjeros laiptais. Didžiąją dalį mūsų vadovaujančių pozicijų užima žmonės, pradėję nuo pirmo laiptelio”, – sako „McDonald’s“ personalo ir mokymų vadovas Baltijos šalyse Olegas Karpušenko.


Šiame straipsnyje: McDonald’sįmonės

NAUJAUSI KOMENTARAI

Vytas

Vytas portretas
Draugė minėjo, kad sesuo net minimumo negauna.

Aš portretas
Atlyginimų didinimas Macdonalde - plius 9 euro centai už valandą. Juokinga, jei nebūtų graudu.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių