Quantcast

„Maximos grupės“ apyvarta šiemet padidėjo iki 2,6 mlrd. eurų

  • Teksto dydis:

Didžiausią mažmeninės prekybos tinklą Baltijos šalyse valdančios bendrovės "Maxima grupė" konsoliduota apyvarta pirmąjį šių metų pusmetį siekė 1,28 mlrd. eurų (be PVM) ir buvo 2,6 proc. didesnė negu 2014-ųjų sausio-birželio mėnesiais.

"Grupės įmonių rezultatus lemia aiški strategija, nuoseklus užsibrėžtų veiklos krypčių laikydamasis ir verslo tikslų siekimas kiekvienoje šalyje. Šių metų pirmojo pusmečio grupės įmonių rezultatai yra stabilūs, atsižvelgus į mažmeninės prekybos rinkos konkurencingumą šalyse, kuriose veikiame, ir perėjimą prie naujos valiutos Lietuvoje", - pranešime spaudai sakė "Maximos grupės" generalinė direktorė Neringa Janavičiūtė.

Palankiai žiūri į plėtrą Lenkijoje

Prekybos tinklus valdančias bendroves kontroliuojanti "Maxima grupė" numato plėtrą visose rinkose, bet palankiausiai žiūri į Lenkiją, rašo "Verslo žinios".

"Tokioje konkurencinėje aplinkoje, kur yra tiek daug tarptautinių rinkos dalyvių, labai reikėjo kitokio proveržio, kitokio verslo modelio. Panašu, kad mums pasisekė. Beveik visos parduotuvės jau rekonstruotos, atnaujintos. Jos kiek panašios į "Maximą", bet pritaikytos Lenkijai", - dienraščiui sakė "Maxima grupė" generalinė direktorė.

Anot jos, už 87 mln. eurų šiemet bendrovė per Baltijos šalis, Bulgariją ir Lenkiją ketina atidaryti 28 naujas parduotuves, dar dalį rekonstruoti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

dalia

dalia portretas
tik neverkit darbuotojai, jums kas 2 val net stalas padengtas, o vis sakoma , kad labai blogai dirbti, padirbkite kitose privaciose firmose pamatysite, kur dirbi nuo ryto iki vakaro, dar savaitgaliais ir net nezinai ar gausi alga, o pelnas kur nebus didelis, jei kainos isl lito tokiu pat santykiu tapo EUR. Kur dingo Lietuvoje kontrole, jei butu mano valia, panaikinciau visa kontroliuojancias institucija, deja.....

Asss

Asss portretas
galetu generaline asmeniskai paskatint finansiskai darbuotojus kurie tikrai stengiasi ....ir siaip duot zmonems uzdyrbt .... Nes manau kad darbuotojai irgi prisideda prie to pelno augimo
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių