Quantcast

„Malsena“ įsigijo Estijos įmonę

  • Teksto dydis:

Miltų gamintoja "Malsenos" įmonių grupė iš suomių kapitalo įmonės "Helsingin Mylly OY" įsigijo Estijoje veikiančią "Balti Veski", kurios apyvarta siekia apie 20 mln. litų, ir nuo šiol turės gamybos padalinius visose trijose Baltijos valstybėse. Sandorio suma neatskleidžiama, ketvirtadienį rašo "Verslo žinios".

"Balti Veski" gamina kruopas: grikių, ryžių, sorų, turi itin aukštos kokybės ekologiškų produktų linijas. Planuojama, kad šie gaminiai ateityje papildys Lietuvos parduotuvių lentynas. Taip pat estų įmonėje suformuotas stiprus prekybos padalinys, kuris padės Lietuvoje ir Latvijoje pagamintus produktus realizuoti Estijoje.

"Bendrovė "Balti Veski" mus sudomino tuo, kad dirbo aukščiausios kokybės sektoriuje. Jų produktai, kol kas parduodami tik Estijoje, realizuojami su aukšta pridėtine verte, tačiau tam, kad juos priimtų prekybos tinklai ir užimama rinkos dalis pradėtų augti, estai dirbo penkerius metus", - aiškino "Malsenos" generalinis direktorius Gintautas Migonis. Pasak jo, įmonė sudomino, nes su ja buvo gauti žinomi prekiniai ženklai ir rinkos dalis Estijoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių