Quantcast

„Lietuvos geležinkeliai“ remontuos Lenkijos lokomotyvus

Valstybės valdomų „Lietuvos geležinkelių“ įmonė Vilniaus lokomotyvų remonto depas (VLRD) remontuos 7 Lenkijos bendrovės „CTL Logistics“ lokomotyvus.

Bendrovė pranešė, kad laimėjo lokomotyvų remonto konkursą ir praėjusią savaitę pasirašė sutartį su tarptautine Lenkijos logistikos kompanija.

„Lenkijos kompanijos atstovai atliko išsamų mūsų teikiamų paslaugų auditą ir tik pripažinę, kad atitinkame aukščiausius standartus, patvirtino, kad šio mėnesio pabaigoje mūsų depą pasieks pirmasis jų lokomotyvas. Mums ši sutartis pirmą kartą istorijoje taip plačiai atveria vartus į vadinamosios europinės vėžės (1435 mm) rinką ir suteikia galimybes stiprinti konkurencines pozicijas regione“, - pranešime sakė VLRD vadovas Albertas Bajorinas.

„Lietuvos geležinkelių“ įmonė atliks 7 TEM2 lokomotyvų kapitalinį remontą. Pasak geležinkelių atstovo Tado Valančiaus, darbus ketinama baigti iki kitų metų pirmo ketvirčio pabaigos. Be to, sutartyje numatyta sąlyga, kad „Lietuvos geležinkelių“ bendrovė gali remontuoti daugiau lokomotyvų, jei lenkus tenkins darbų kokybė.

Lenkijos įmonė „CTL LOGISTICS“ teikia kompleksines logistikos paslaugas geležinkelių ir autotransporto srityje Vakarų ir Rytų Europos rinkoms. Tai viena didžiausių tarptautinių Lenkijos įmonių, kurios atstovybės veikia ir Vokietijoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

agentas

agentas portretas
Mockavoje vežimėlius pakeis.

Išeitis

Išeitis portretas
Remontuos Kauno ceche :)

VVV

VVV portretas
O kaip lenkai davazios iki Vilniaus?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių