Quantcast

„Lietuvos geležinkeliai“ atnaujina traukinių tvarkaraščius

  • Teksto dydis:

Valstybės valdomi „Lietuvos geležinkeliai“ nuo gruodžio 9 dienos atnaujina traukinių tvarkaraščius – jie bus jungiami su autobusų maršrutais, pritaikyti prie skrydžių iš Vilniaus oro uosto.

Pasak „Lietuvos geležinkelių“ Keleivių vežimo direkcijos direktoriaus Lino Baužio, tai didžiausias per pastaruosius keliolika metų pokytis, kasdien įvairiomis kryptimis kursuos 12 proc. daugiau traukinių nei iki šiol, pranešė bendrovė.

„Naujieji tvarkaraščiai pritaikyti prie darbuotojų poreikių, tad daugiausiai traukinių važiuos tokiais grafikais, kad galutinę stotį keleiviai pasiektų prieš 8 val., o į atgalinį traukinį įsėstų 17.30-18 val. Galimybes į darbus važiuoti turės dirbantys pamainomis, gyvenantys didmiesčiuose ar mažesniuose miesteliuose kiek tai leidžia turimos traukinių parko ir geležinkelių infrastruktūros galimybės“, – sakė L. Baužys.

Pokyčių bus ne tik Vilniaus–Kauno, bet ir regionų kryptimi. Traukiniais į darbą ir iš jos galės patogiau vykti Marijampolės, Trakų, Panevėžio, Varėnos ir kitų miestų gyventojai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Algis

Algis portretas
Kaune jokių naujovių , nei į Šiaulius daugiau traukinių nei į Klaipėdą, nei naktinio traukinio į Vilnių kad būtų galimybė pasiekti oro uostą ankstyviems skrydžiams .Mirusi Kauno geležinkelio stotis. Gerai , kad nors į Balstogę traukinys greičiau nuvažiuos, gaila tik kad žiemą, kažin ar vasaros tvarkaraštis išliks toks pats.

Domas

Domas portretas
Kaip čia pamiršo paverkt kad reisai nuostolingi?:D)

Bliat

Bliat portretas
kada bus traukinys iš Memelio į Kauną?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių