Quantcast

Leipsta juokais: „Lietuvos paštas“ sveikina kales

  • Teksto dydis:

Internautai pasidalino nuotrauka, kurioje užfiksuota įžeidžianti bendrovės „Lietuvos paštas“ darbuotojos apranga. Valstybinės įmonės atstovai patikino, kad tokia apranga nėra tinkama ir atsiprašė klientų.

Socialiniame tinkle „Facebook“ pradėjo plisti nuotrauka, kurioje užfiksuota „Lietuvos pašto“ darbuotoja. Ant jos marškinėlių didelėmis raidėmis užrašyta „Bonjour Bitches“ (liet. - Sveikos, kalės).

Internautai pradėjo juokauti, kad „Lietuvos paštas“ taip sveikinasi su visais klientais ir tarsi pasiunčia juos labai toli. Tie, kas supranta humorą, dėl tokių marškinėlių tik pasijuokia, tačiau tikrai gali būti žmonių, kurie pamatę tokį užrašą ant darbuotojos krūtinės, įsižeis.

„Užrašas ant „Lietuvos pašto“ darbuotojos marškinėlių. Sakyčiau tobulai atspindi įmonės požiūrį į klientą“, – rašė nuotrauka pasidalijęs Evaldas L.

Portalui kauno.diena.lt susisiekus su bendrovės „Lietuvos paštas“ atstovais, buvo patikinta, kad tokia apranga nėra tinkama, o tokį darbuotojos poelgį įvertino atšilusiais orais.

„Tokios aprangos negali būti, nes turime aprangos ir avalynės standartus. Mūsų darbuotojai turi rengtis neutraliai, neryškiomis spalvomis. Taip pat numatyta, kad drabužiai negali būti permatomi, blizgūs, aprašinėti ar su didele iškirpte. Taip gerbiama ne tik bendrovė, bet ir klientas.

Šį kartą darbuotoja greičiausiai tiesiog iš skubėjimo ar susižavėjusi vasara apsirengė tokius marškinėlius. Vertiname tai kaip žmogiškąją klaidą, įspėsime darbuotoją dėl aprangos“, – portalui kauno.diena.lt kalbėjo bendrovės „Lietuvos paštas“ Korporatyvinių reikalų departamento vadovė Vaida Budrienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kikaa

kikaa portretas
nesvaikit apie kazkokias terijas mandras. Galvojat, visi moka ta anglu kalba? Net negavojo ,kas ten parasyta :))

vikce > nesvarbu

vikce > nesvarbu portretas
kas tie blet kasiukai?!

O kur uniformos, Lietuvos Paste?

O kur uniformos, Lietuvos Paste? portretas
Tokios istaigos darbuotojams pirmiausia turetu buti isduodamos uniformos o ne laisvu neutraliu stilium liepta rengtis. Bananu krastas.
VISI KOMENTARAI 21

Galerijos

Daugiau straipsnių