Quantcast

Klaipėdiečiams – dar patogesnės telefonų taisymo paslaugos

Mobiliosios įrangos remonto ir priežiūros lyderis Šiaurės Europos šalyse – bendrovė „Mobiliųjų telefonų techninis centras“ (MTTC) naujus metus pradėjo simboliškai. Šią savaitę uostamiestyje duris atvėrė naujas įmonės salonas, kuris užtikrins dar lankstesnes ir operatyvesnes paslaugas.

Viskas vienoje vietoje

Latvių alėja 269 – toks yra prekybos ir pramogų centre „Akropolis“ atidaryto naujojo MTTC salono Klaipėdoje adresas. Arba, paprasčiau tariant, centro salonas įsikūrė strategiškai patrauklioje paslaugų tiekėjų linijoje priešais „Maxima“ kasas.

Kaip pabrėžė MTTC privačių klientų vadovė Auksė Jurgaitienė, klientų skaičiaus Klaipėdoje augimas, aptarnavimo kokybės gerinimas yra vienas prioritetinių įmonės uždavinių.

Pašnekovė neabejoja, kad klaipėdiečiai palankiai įvertins tiek naują paslaugų teikimo vietą, tiek patogesnę aptarnavimo sistemą.

Iki šiol Klaipėdoje veikė du MTTC salonai: Taikos pr. 35/ Paryžiaus Komunos g. 1 bei vienoje elektronikos parduotuvėje „Akropolyje“ – pastarąjį iš esmės būtų galima pavadinti taisytinos įrangos priėmimo ir išdavimo punktu, nes čia nebuvo sąlygų dirbti technikui.

„Nuo šiol klientams galėsime pasiūlyti strategiškai patogesnę vietą, komfortiškesnę aplinką bei viename taške sukoncertuotas paslaugas: naujame salone dirbs ne tik priėmėjai, bet ir technikas, kuris atliks įrangos remonto darbus, įrenginio diagnostiką. Čia bus galima įsigyti ir įvairių mobiliųjų įrenginių priedų“, – komentavo MTTC privačių klientų vadovė.

Šiaurės Europoje – treti

MTTC direktorius Gintaras Kručkas atkreipė dėmesį, jog nuo pat įkūrimo 2004-aisiais įmonė siekia būti kuo arčiau savo klientų.

Tad šiandien MTTC veikia ne tik trijuose didžiausiuose Lietuvos miestuose, bet ir Šiauliuose, Panevėžyje, Alytuje bei Marijampolėje.

MTTC vardas puikiai žinomas ir už Lietuvos ribų – tinklas taip pat turi savo įmones Latvijoje, Estijoje, Suomijoje bei Olandijoje.

Mobiliosios įrangos remonto paslaugas įmonė teikia ne tik šių šalių, bet ir Švedijos, Austrijos, Danijos, Italijos, Islandijos klientams, bendradarbiauja su draudimo kompanijomis. Vienas didžiausių MTTC eksporto klientų – Europoje padalinį atidariusi JAV draudimo kompanija.

Didžiausias autorizuotas mobiliųjų įrenginių remonto ir priežiūros paslaugas teikiančių centrų tinklas Lietuvoje užima lyderio pozicijas ne tik Baltijos šalyse – naujausiais duomenimis, pagal apyvartą Šiaurės Europos šalyse MTTC užsitikrino trečiąją vietą. 2015 m. nekonsoliduota apyvarta siekė 11,5 mln. o 2016 m. – 18 mln. eurų.

Kasmet įmonės paslaugų apimtys nuosekliai auga – antai 2013 m. buvo sutaisyta 250 tūkst., 2015 m. – 285 tūkst., o praėjusiais metais – 290 tūkst. vienetų mobiliosios įrangos.

Detalės atkeliauja iš gamintojų

MTTC turi remonto gamyklas Vilniuje, Rygoje, Taline, tačiau didžiausia veikia centrinėje tinklo būstinėje, Kaune, kur dirba daugiau nei 100 darbuotojų.

Autorizuotas mobiliųjų įrenginių remonto ir priežiūros centras turi teisę teikti garantinės priežiūros paslaugas net 14 gamintojų mobiliesiems įrenginiams.

„Kaip ir daugelio kitų, taip ir šių paslaugų segmente konkurencijos nestinga. Viena vertus, tai reiškia vis naujus iššūkius, kita vertus – skatina pasitempti ir nuolatos ieškoti tobulėjimo šaltinių“, – pripažino MTTC privačių klientų vadovė A.Jurgaitienė.

Anot pašnekovės, pirminis ir vienas svarbiausių kriterijų – užtikrinti paslaugų kokybę.

„Detales mobiliųjų įrenginių – telefonų, planšečių – remontui gauname iš patikimų tiekėjų – tiesiogiai iš gamintojų. Tai reiškia, kad jos yra kokybiškos, sertifikuotos. Patyrę įmonės technikai dirba su pažangiausia įranga bei nuolatos kelia savo kvalifikaciją įvairiuose mokymuose“, – įvardijo A.Jurgaitienė.

Pašnekovė pasidžiaugė, jog nemaža dalis MTTC specialistų, tarp jų – ir Klaipėdoje, yra ilgamečiai įmonės darbuotojai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Juizas

Juizas portretas
Sukciai,kuo toliau nuo ju..

Aferistai

Aferistai  portretas
Niekam nepatariu kreiptis i MTTC.Is garantiniu tel padaro negarantinius,kad nulupti kuo daugiau pinigu.Pilna istorijų internete...

Ha

Ha portretas
Nu ziauriai idomus ir aktualus straipsnis :) :) :) Detales mobiliųjų įrenginių – telefonų, planšečių – remontui gauname iš patikimų tiekėjų – tiesiogiai iš gamintojų. Neraso jog is oficialiu gamintoju kurie tiekia originales detales. Kinietis kuris gamina blogesnes kokybes detales,taip pat vadinasi gamintoju :) tai nereiskia jog naudoja originales detales
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių