Quantcast

„Kautra“ už 1,4 mln. eurų įsigijo penkis naujus autobusus

  • Teksto dydis:

Keleivių vežimo autobusais įmonė "Kautra" įsigijo penkis naujus autobusus ir važiuojantiesiems tarpmiestiniais maršrutais žada daugiau komforto bei paslaugų - per vasaros atostogas naujieji autobusai važinės pajūrio ir Druskininkų kryptimis, o pasibaigus sezonui "Kautra" paslaugą pasiūlys Vilniaus-Kauno, Vilniaus-Druskininkų ir Kauno-Klaipėdos maršrutais.

Bendrovės rinkodaros direktorius Gintautas Pakusas "Verslo žinioms" teigė, kad į aukštesnės klasės keleivių vežimo paslaugą bendrovė investavo beveik 1,4 mln. eurų.

Planuojama, kad keleivių srautas dėl modernesnių paslaugų šiuose autobusuose iki metų pabaigos padidės iki 15 proc. Kelionės kaina, palyginti su kitais autobusais, bus iki 10 proc. didesnė.


Šiame straipsnyje: Kautraautobusaimaršrutas

NAUJAUSI KOMENTARAI

monkės

monkės portretas
biznis.........perdažius baltą autobusiuką geltonai Palangą pabrangs dešimtadaliu....... realu,kad ir keleivių sumažės dešimtadaliu

mgl

mgl portretas
ir valst. numeriai senieji:))

vb

vb portretas
Aha, kelkit kainas bilietų, kai kuras pinga. Tada tikrai žymiai komfortabiliau ir pigiau bus vykti nuosavu automobiliu, o ne autobusu kad ir koks naujas jis ten būtų.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių