Quantcast

J. Rubaževičius: be „Finastos“ „Mokilizingo“ plėtra nesustos

  • Teksto dydis:

Lietuvos investicijų bendrovės "RAZFin" valdomos bendrovės "Mokilizingas" (buvęs "Snoro lizingas") plėtra nesustos, nepaisant to, kad įmonė nepasirinkta tolesnėms deryboms dėl bankrutavusio banko "Snoras" valdomos "Finastos" grupės įsigijimo, teigia "Mokilizingo" vadovas.

"Nepaisant rezultato, mes turime savo plėtros strategiją. Tai nėra kažkas tokio, dėl ko mes dabar sustotume ir nežinotume, ką daryti. Turime savo planus su "Mokilizingu", niekuomet nedarėme planų tik ant to, kad įsigytume "Finastą" ir judėtume toliau, yra kitų variantų. Jeigu šita situacija bus galutinė, tai aišku mes kažkiek koreguosime savo planus, bet aš nematau čia kažkokios tragedijos", - BNS sakė "Mokilizingo" generalinis direktorius Jurgis Rubaževičius.

Anot jo, pardavus "Finastos" grupę, "Mokilizingas" ieškos kitų plėtros galimybių.

"Mes esame sakę, kad tai ("Finastos" įsigijimas - BNS) yra viena iš galimybių. Galbūt dabar pasirinksime kitą kelią, nes yra organinė plėtra, galbūt per įsigijimus ji yra šiek tiek greitesnė, bet visuomet dėl įsigijimų yra tam tikrų papildomų darbų. Nemanau, kad tai yra kažkas esminio, kad mums be "Finastos" verslo toliau nėra, tikrai ne", - kalbėjo J.Rubaževičius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių