Quantcast

Imasi naujovių: vizitą į „Swedbank“ reikės suderinti telefonu

  • Teksto dydis:

Komercinis bankas „Swedbank“ nuo rugpjūčio imasi naujovių – Pakruojyje ir Zarasuose esančiuose padaliniuose aptarnaus tik iš anksto trumpuoju telefono numeriu užsiregistravusius klientus.

Taip, pasak įmonės, norima išvengti eilių.

„Swedbank“ atstovas spaudai Saulius Abraškevičius BNS teigė, kad naujovė pirmiausiai bus pradėta taikyti Pakruojyje ir Zarasuose.

„Pastebėjome, kad banko darbuotojai daug efektyviau aptarnauja atvykusius klientus, kai salėje nėra gyvos eilės. Be to, iš anksto žinodami, kokiu tikslu žmogus atvyksta į susitikimą, mūsų darbuotojai turi daugiau laiko pasiruošti konkrečiai konsultacijai ir suteikti klientui daugiau vertės“, – BNS atsiųstame komentare teigė S. Abraškevičius.

Nuo rugpjūčio 1 dienos klientai kviečiami paskambinti į „Swedbank“ konsultacijų centrą trumpuoju numeriu 1884 ir susitarti dėl jiems patogiausio susitikimo laiko. Ateidami į susitikimą klientai be asmens dokumento su savimi turėtų prisijungimo prie interneto banko priemones.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Is zarasu

Is zarasu portretas
O kas man sumokes uz skambucius i 1884, juk tai mokamas numeris 0,09 eur minute. Minute praeina klausant migtuku reiksmiu...

Zarasiškė

Zarasiškė portretas
Zarasuose eilės? Nejuokinkit!!!!!

...

... portretas
Ką gi, iš tokio banko PRIVALU išimt VISUS indėlius - dar yra bankų savo klientus gerbiančių.
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių